Меню Затваряне

Групови пътувания с Уизеър (Wizz Air) 

Уизеър (Wizz Air) предлага на своите клиенти гъвкава политика за групови пътувания.

Групово пътуване означава, че с един и същ полет на Уизеър (Wizz Air) ще пътува група от двама или повече човека. Предимствата при групови пътувания с Уизеър (Wizz Air) са няколко, като едно от тях е, че всички пътници с групова резервация плащат една и съща цена за билета. В цената не е включена тарифата за допълнителен багаж, чекиране на летището или други такси за услуги.

Групови пътувания с Уизеър (Wizz Air) 

При групови пътувания на студенти, ученици и пенсионери с Уизеър (Wizz Air)  има 20 % отстъпка от цената на билета. Другото предимство е, че имената на пътниците в групата може да се променя до 72 часа преди полета. И още едно предимство при груповите пътувания – на първоначалната цена могат да пътуват до 10 % от броя на регистрираните вече пътници, ограничението е само във времето – това може да става до 30 дни след първоначалната резервация и най-късно 60 дни преди полета.

Споменатата по-горе отстъпка от 20 % важи, ако групата е от 11 или повече пътници. Уизеър (Wizz Air) определя за ученическа/студентска група всяка група, в която поне 90 % от пътниците са под 25 годишна възраст към датата на пътуване. Пенсионерска се счита групата, в която поне 90 % от пътниците са навършили 65 години към датата на пътуване.

Какво се случва, когато се налага да летите на друга дата? Може да промените датата на резервацията на груповото пътуване срещу такса, която е дължима на полет и на пътник. Ако цената на билета за новия полет е по-висока от тази, на която сте направили първоначалната резервация, ще трябва да заплатите разликата за всеки пътник от групата.

И накрая трябва да знаете, че специалните промоции, които Уизеър (Wizz Air) пуска за своите клиенти, не важат за групови резервации за полети на Уизеър (Wizz Air).

Резервация по телефона