Меню Затваряне

Евтини полети до Барселона Wizz Air

Евтини полети до Барселона Wizzair:Ако търсите полети на Wizzair от София до Барселона, можете да проверите на търсаката тук за наличност на билети и цени. Обикновено, Wizzair предлага няколко полета седмично на тази маршрут.

Нискобюджетната авиокомпания Уиз Еър предлага евтини полети до Барселона Каталунската столица 5 пъти в седмицата. Уиз еър лети до Барселона в понеделник, сряда, четвъртък, петък и неделя, а до края на годината планира да изпълнява ежедневни полети до Каталунската столица.

Евтини полети до Барселона Wizz Air

евтини полети до барселона wizz air jpg - Евтини полети до Барселона Wizz Air
Евтини полети до Барселона Wizz Air

Космополитният испански град известен с шедьоврите на известния архитект Антонио Гауди ще ви плени от пръв поглед. Веднъж посетите ли прекрасния град, винаги ще искате да се върнете в него.

Евтини полети до Барселона Wizz Air

евтини полети до барселона wizz air - Евтини полети до Барселона Wizz Air
Евтини полети до Барселона Wizz Air

Романтични палмови алеи, неописуемата красота на градските паркове, морски разходки от градското пристанище- ежедневието на Барселона, в което ще се влюбите от пръв поглед.

Моля, имайте предвид, че поради ситуацията с COVID-19, влизането в Испания може да изисква допълнителни документи и ограничения. Затова е препоръчително да проверите актуалните изисквания на Испания и да се запознаете с правилата за пътуване преди да резервирате билети.

Резервирайте евтини полети от Варна, София, Бургас до Барселона с Wizzair от търсачката на горното меню.

Самолетни билети-евтини полети