Меню Затваряне

Евтини полети до Дъблин на Ryanair

Изберете си ден за пътуване и потърсете в търсачката на сайта ни евтини полети до Дъблин на Ryanair. Ще имате възможност да избирате между полета за деня до няколко алтернативни изгодни предложения.

Евтини полети до Дъблин на Ryanair

Ирландската столица Дъблин привлича туристите със специфичната автентична градска атмосфера, където няма съвременни стъклени сгради и обликът на града създават типичните за Ирландия постройки и многото паркове.

Евтини полети до Дъблин на Ryanair

Евтини полети до Дъблин на Ryanair

Особено популярни в града са Тринити колидж и Дъблинския университет, които са най-старите учебни заведения в Ирландия. Любителите на изкуството могат да посетят Националния музей на Ирландия, Националната галерия на Ирландия, Националния театър на Ирландия и Държавния концерт хол.

Евтини полети до Дъблин на Ryanair

От София евтини полети до Дъблин предлага Ryanair. Самолетите на авиокомпанията летят до ирландската столица три пъти в седмицата: вторник, четвъртък и събота.

 Евтини полети до Дъблин на Ryanair

Изберете си ден за пътуване и потърсете в търсачката на сайта ни евтини полети до Дъблин на Ryanair. Ще имате възможност да избирате между полета за деня до няколко алтернативни изгодни предложения

99.7% подкрепят благотворителния календар на Ryanair
RyanairВ края на декември ирландската авиокомпания Ryanair, една от най-обсъжданите нискотарифни авиолинии, обяви официално, че ще продължава и занапред да защитава правото на своя секси екипаж да се разсъблича с благотворителна цел, ако това е тяхното желание. От компанията са взели това решение, след като са направили проучване сред 100 хил. пасажери, ползващи услугите им, което недвусмислено е показало, че 99.7% от анкетираните одобряват инициативата на екипажа на компанията. Тук трябва да се спомене и фактът, че от началото на благотворителните календари, на които дами от Ryanair се снимат само по бельо, досега са набрани средства в размер на 500 хил. евро. Не случайно едва 300 от попитаните за одобрение споделят, че не подкрепят подобен род календари.

Ето и въпросите, които Ryanair задава в анкетата си, заедно с процентите одобрение и неодобрение:

1. Подкрепяте ли инициативата на Ryanair за благотворителен календар със снимки на екипажа, който ще събера 100 хил. евро за благотворителност? (99.7% – да, 0.3%- не)

2. Трябва ли в календара за 2013 г. да бъдат включени и мъже, дори това да се отрази негативно на сумата събрана за благотворителност ? (10.5%- да, 89.5% – не)

3. Трябва ли благотворителният календар за следващата година да включва само мъже? (6% – да, 94% – не).

Ryanair призова всички онлайн “петиционери”, както и клуба на домакините Валенсия, да подкрепят инициативата им да съберат 100 хил. евро за благотворителната кауза DEBRA, която осигурява помощ и грижа за деца с особено рядко кожно заболяване.

Както всяка кауза, така и тази, си има противници в медиите. Много от конкурентите на компанията твърдят, че това е чиста самореклама и почти няма общо с благотворителността.

Стефан Макнамара каза:

“Какво толкова има в група добре изглеждащи момичета, които дават всичко от себе си, за да наберат средства за една толкова благородна цел. Абсолютно не разбирам какво е провокирало тези малки групички протестиращи. Нашето проучване, проведено след 100 хил. пасажери ясно и еднозначно показа подкрепата на всички за тази кауза – в проценти тя е нито повече нито по-малко от 99.7%. И докато протестиращите надигат глас срещу нас и инициативата ни, нека не забравяме, че календарът продължава да събира средства и да помага на децата в нужда.”

Самолетни билети от София до Дъблин

Ако търсите да резервирате самолетни билети от София до Дъблин, има няколко авиокомпании, които извършват полети между тези два града. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да намерите най-добрите сделки за самолетни билети:

Проверете уебсайтовете на авиокомпаниите: Започнете търсенето си, като проверите уебсайтовете на авиокомпаниите, които изпълняват полети от София до Дъблин. Популярни авиокомпании, които оперират по този маршрут, включват Ryanair, Wizz Air и Aer Lingus. Можете да използвате техните уебсайтове, за да проверите разписанието на полетите и цените и да резервирате билетите си директно.

Използвайте онлайн туристически агенции: Онлайн туристически агенции като Expedia, Skyscanner и Kayak могат да ви помогнат да намерите най-добрите оферти за полети от София до Дъблин. Тези уебсайтове ви позволяват да търсите полети на множество авиокомпании и да сравнявате цените, за да намерите най-достъпните опции.

Бъдете гъвкави с датите на пътуване: цената на самолетните билети може да варира в зависимост от времето на годината и деня от седмицата. Ако сте гъвкави с датите си за пътуване, може да успеете да намерите по-евтини полети. Опитайте да търсите полети в различни дни от седмицата и по различно време, за да видите дали можете да намерите по-добра оферта.

Резервирайте рано: Цените на полетите може да се повишат с наближаването на датата на пътуването, така че е добра идея да резервирате билетите си възможно най-рано. Това ще ви даде по-добър шанс да намерите по-ниски цени и повече наличност.

Проверете за промоции и отстъпки: Авиокомпаниите може да предлагат промоции и отстъпки за полети от време на време. Не забравяйте да проверите уебсайта на авиокомпанията и страниците в социалните медии за текущи оферти или промоции, които могат да ви помогнат да спестите пари от вашите самолетни билети.

Като следвате тези съвети, трябва да можете да намерите най-добрите оферти за самолетни билети от София до Дъблин и да резервирате пътуването си лесно.

Полети на Ryanair от София до Дъблин

Ryanair е една от популярните авиокомпании, които изпълняват полети от София до Дъблин. Ето няколко съвета, които да ви помогнат да резервирате вашите полети на Ryanair от София до Дъблин:

Проверете уебсайта на Ryanair: Започнете търсенето си, като проверите уебсайта на Ryanair за разписания на полети и цени. Можете да използвате уебсайта, за да резервирате билетите си директно и да се възползвате от всякакви промоции или отстъпки, които може да са налични.

Използвайте уебсайтове за агрегатори на полети: Можете също да използвате уебсайтове за агрегатори на полети като Skyscanner или Kayak, за да търсите и сравнявате разписанията на полетите и цените на Ryanair с други авиокомпании, които извършват полети между София и Дъблин.

Бъдете гъвкави с датите си за пътуване: Ако е възможно, опитайте се да бъдете гъвкави с датите си за пътуване, за да намерите най-добрите оферти за полети на Ryanair от София до Дъблин. Цената на самолетните билети може да варира в зависимост от деня от седмицата и времето от годината.

Резервирайте предварително: За да намерите най-добрите цени и наличност, препоръчваме ви да резервирате вашите самолетни билети на Ryanair от София до Дъблин предварително. Колкото по-рано резервирате, толкова по-вероятно е да намерите по-ниски цени и по-добра наличност.

Проверете за допълнителни такси: Когато резервирате вашите полети на Ryanair от София до Дъблин, не забравяйте да проверите за евентуални допълнителни такси, като такси за багаж или такси за избор на място. Това ще ви помогне да избегнете неочаквани такси и ще сте сигурни, че сте наясно с общата цена на вашето пътуване.

Като следвате тези съвети, би трябвало да можете да намирате и резервирате своите полети на Ryanair от София до Дъблин с лекота. Не забравяйте да проверите за промоции или отстъпки, които могат да ви помогнат да спестите пари при пътуването си.

Търсачка за самолетни билети

Търсачка за евтини самолетни билети
Евтини полети до Дъблин на Ryanair

Разстояние на полета София Дъблин

Полетното разстояние между София, България и Дъблин, Ирландия е приблизително 2736 километра или 1700 мили. Действителното разстояние на полета обаче може да варира в зависимост от авиокомпанията, избрания маршрут и метеорологичните условия.

Продължителност на полета между София Дъблин

Продължителността на полета между София, България и Дъблин, Ирландия обикновено отнема около 3 часа и 40 минути, ако се приеме, че е полет без кацане. Действителната продължителност на полета обаче може да варира в зависимост от различни фактори като авиокомпанията, маршрута, метеорологичните условия и всякакви престой или връзки. Винаги е най-добре да проверите конкретното разписание на полета на предпочитаната от вас авиокомпания, за да получите най-точната информация за продължителността на полета.

Подобни дестинации

Резервация по телефона