Меню Затваряне

Евтини полети до Женева с Уиз Еър

Директен полет до Женева от София има само Уиз Еър (WizzAir). Другият начин да стигнете до града със самолет е с прекачване. Евтини полети до Женева с Уиз Еър (WizzAir) ще намерите на сайта ни, като използвате онлайн търсачката.

Самолетни билети от София до Женева Wizzair

Търсите изгодни самолетни билети от София до Женева? Не търсете повече от Wizzair, една от водещите нискотарифни авиокомпании в Европа!

С Wizzair можете да се насладите на комфортно и безпроблемно пътуване на малка част от разходите на други авиокомпании. Нашите полети от София до Женева се изпълняват няколко пъти седмично, така че можете да изберете часа на излитане, който най-добре отговаря на вашия график.

Резервирането на вашия полет е лесно и удобно, с различни налични опции за плащане и възможност да персонализирате изживяването си при пътуване с добавки като допустим допълнителен багаж или приоритетно качване на борда.

Защо да чакаме? Резервирайте своя полет на Wizzair от София до Женева днес и започнете да планирате следващото си приключение в сърцето на Европа!

Евтини полети до Женева с Уиз Еър (WizzAir)

Женева е втория по големина град в Швейцария, разположен в югозападния край на страната, на брега на Женевското езеро. Градът е седалище на много световни организации, важен европейски финансов и научен център.

Евтини полети до Женева с Уиз Еър

Женева е заобиколена от три планини. Летището на Женева е най-удобното за туристи, желаещи да посетят конкретно френския курорт Шамонѝ и да изкачат върха.

Директен полет до Женева от София има само Уиз Еър (WizzAir). Другият начин да стигнете до града със самолет е с прекачване. Евтини полети до Женева с Уиз Еър (WizzAir) ще намерите на сайта ни, като използвате онлайн търсачката.

Търсачка за евтини самолетни билети
Евтини полети до Женева с Уиз Еър

Разписание на самолетни билети София Женева wizzair

Ето разписанието на полетите на Wizzair от София до Женева:

Понеделник: Отпътуване от София в 18:10 ч., пристигане в Женева в 20:15 ч
Сряда: Отпътуване от София в 06:15 ч., пристигане в Женева в 08:20 ч.
Петък: Отпътуване от София в 18:10 ч., пристигане в Женева в 20:15 ч
Неделя: Отпътуване от София в 06:15 ч., пристигане в Женева в 08:20 ч

Моля, имайте предвид, че този график подлежи на промяна и може да варира в зависимост от сезона или други фактори. Винаги е най-добре да проверите най-новото разписание на полетите на уебсайта на Wizzair или да се свържете с техния екип за поддръжка на клиенти за най-актуална информация.

Разстояние и продължителност на полета до София Женева

Разстоянието на полета от София до Женева е приблизително 1520 километра или 945 мили.

Продължителността на полета между София и Женева може да варира в зависимост от редица фактори като конкретния поет маршрут, метеорологичните условия и всякакви престой или свързващи полети. Въпреки това, директен полет от София до Женева обикновено отнема около 2 часа и 10 минути.

Моля, имайте предвид, че това е само прогноза и действителната продължителност на полета може да варира. Винаги е най-добре да се консултирате с вашата авиокомпания за най-точната и актуална информация относно продължителността на полета и евентуални закъснения или промени в графика.

Подобни дестинации

Резервация по телефона