Меню Затваряне

Евтини полети до Ротердам

Евтини полети до Ротердам: KLM Royal Dutch Airlines е основана на 7 октомври 1919 за да служи на Холандия и нейните колонии. KLM е  най-старата авиокомпания,която все още работи под оригиналното си име. KLM е  част от групата на Air France-KLM от сливането през 2004. KLM е в основата на KLM Group, като допълнително включва изцяло притежавани дъщерни KLM Cityhopper, transavia.com и Martinair.

Евтини полети до Ротердам
Евтини полети до Ротердам

Евтини Самолетни билети до Ротердам

Евтини полети до Холандия – Самолетни билети Холандия Ротердам

С Air France, KLM е в челните редици на европейската авиационна индустрия. Предлагането на надеждност и здравословна доза от холандския прагматизъм, 32,000 служители работят за осигуряване на иновативни продукти за клиентите си и безопасна, ефективна, ориентирана към услугите работа с проактивна акцент върху устойчивостта.

полети от София до Ротердам

Ако планирате пътуване от София до Ротердам, ще се радвате да научите, че има няколко авиокомпании, които предлагат полети между двата града. Ето какво трябва да знаете за полетите от София до Ротердам:

Авиокомпании: Основните авиокомпании, които извършват полети между София и Ротердам, включват Wizz Air, Ryanair и Bulgaria Air. Можете да сравните цените на полетите и разписанията на техните уебсайтове или като използвате търсачка за полети.

Продължителност на полета: Продължителността на полета от София до Ротердам обикновено е около 3 часа, в зависимост от авиокомпанията и евентуалните престой. Някои полети може да изискват престой в друг град, като Виена или Милано.

Информация за летището: Полети от София до Ротердам излитат от летище София и пристигат на летище Ротердам Хага. И двете летища са добре оборудвани със съоръжения като ресторанти, кафенета и магазини.

Цени на билети София Ротердам: Цената на полетите от София до Ротердам може да варира в зависимост от авиокомпанията, времето от годината и колко предварително резервирате. Въпреки това бюджетните авиокомпании като Wizz Air и Ryanair обикновено предлагат най-евтините тарифи. Не забравяйте да резервирате билетите си достатъчно предварително, за да получите най-добрите оферти.

Неща за правене в Ротердам: Ротердам е оживен и модерен град с много неща за разглеждане и правене. Някои от най-добрите атракции включват моста Еразъм, хранителния пазар Markthal и наблюдателната кула Euromast. Можете също така да направите обиколка с лодка на историческото пристанище на града или да посетите известните Cube Houses.

В заключение, ако планирате пътуване от София до Ротердам, има много опции за полети и неща, които да направите, след като пристигнете. Не забравяйте да проучите възможностите си и да резервирате полетите си рано, за да получите най-добрите цени. Със своята уникална архитектура и жизнена култура, Ротердам е град, който определено си заслужава да бъде посетен.

Евтини полети до Холандия – Самолетни билети Холандия Ротердам

KLM иска да се превърне в най-ориентираната към клиента, иновативна и ефективна европейска мрежа. Чрез сливането с Air France KLM иска да заеме водеща позиция в международния авиационен сектор. KLM иска да бъде първият избор на клиентите, да бъде привлекателен работодател за своя персонал и, компания, която расте с печалба за акционерите си.

Евтини полети до Холандия – Самолетни билети Холандия Ротердам

Силният трансферен продукт, предлаган от KLM на летище Schiphol е в основата на висококачествена мрежа от директни европейски и междуконтинентални връзки за пътници и товари. KLM се фокусира върху личността на клиента, защото KLM разбира, че всеки клиент е различен.

Евтини полети до Холандия – Самолетни билети Холандия Ротердам

Бързите промени в технологиите и клиентските пазари изискват KLM да е в състояние да адаптира гъвкаво своята организация. Тази гъвкавост също се очаква и от отделните служители.

KLM е поела инициативата за корпоративна социална отговорност (КСО) в сектора на въздушния транспорт. КСО е повече от просто един етикет за KLM. KLM и Air France заедно искат да се превърнат в образец за интегриран подход в сектора на въздушния транспорт. Политиката в областта на корпоративната социална отговорност е насочена към клиентите, служителите и обществото.

Евтини полети до Холандия – Самолетни билети Холандия Ротердам

Air France-KLM е световен лидер в три основни направления – превоз на пътници, превоз на товари и самолетна поддръжка.

Водещата група по отношение на междуконтиненталният трафик от Европа, Air France-KLM оперира до 2200 полета на ден, даващи възможност на своите клиенти да пътуват до 320 дестинации в 114 страни.

Най-бързо развиващите се low-cost дейности за свободно време се оперират от Transavia във Франция и Холандия с дестинации в Европа и Средиземноморието.

През 2015 г. Групата превозва общо 89.8 милиона пътници и 1,2 милиона тона товари на борда на 534 самолета.

Air France-KLM работи със своите партньори Delta и Alitalia, най-голямото  трансатлантическо съвместно предприятие с 270 полета дневно. Нещо повече, Air France-KLM е член на алианса SkyTeam, който обединява 20 авиокомпании, които предлагат достъп до глобалната мрежа от повече от 16,270 ежедневни полети до 1057 дестинации в 179 страни.

Flying Blue е водеща програма за лоялни клиенти в Европа с повече от 27 милиона членове.

Търсачка за самолетни билети София Ротердам

Търсачка за евтини самолетни билети
Полети до Ротердам

Разписание на полетите за София Ротердам

Разписанието на полетите от София до Ротердам варира в зависимост от авиокомпанията и сезона. Ето обаче малко информация за типичния график на полетите:

Wizz Air: Wizz Air извършва полети от София до Ротердам във вторник, четвъртък и събота. Полетът излита от летище София около 9:45 ч. и пристига на летище Ротердам Хага около 12:50 ч. Обратният полет излита от Ротердам около 13:25 ч. и пристига обратно в София около 16:30 ч.

Ryanair: Ryanair изпълнява полети от София до Ротердам в сряда и неделя. Полетът излита от летище София около 6:10 сутринта и пристига на летище Ротердам Хага около 9:15 сутринта. Обратният полет излита от Ротердам около 9:40 ч. и пристига обратно в София около 12:45 ч.

Струва си да се отбележи, че разписанията на полетите могат да се променят, така че винаги е най-добре да се консултирате с авиокомпанията или да използвате търсачка за полети, за да потвърдите най-актуалния график за предпочитаните от вас дати за пътуване.

Освен това е важно да пристигнете на летището рано, особено ако пътувате с чекиран багаж. Повечето авиокомпании препоръчват пристигане поне два часа преди планирания час на излитане, за да имате достатъчно време за регистрация, проверка за сигурност и качване на борда.

Като цяло, с редовни полети и удобно разписание е лесно да пътувате между София и Ротердам по работа или за почивка. Независимо дали изследвате оживената култура на Ротердам или се наслаждавате на богатата история на София, има какво да откриете и в двата града.

Подобни дестинации

Резервация по телефона