{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Самолетен билет на България Ер (Bulgaria air)

Важна информация преди да закупите самолетен билет на България Ер (Bulgaria air)

Българската национална авиокомпания България Ер (Bulgaria air) извършва редовни международни полети от София до над 20 дестинации в Европа и Близкия Изток, редовни полети до Бургас и Варна и чартърни полети до над 100 дестинации. България Ер (Bulgaria air) разчита на своите партньори, за да предложи на клиентите си възможност да пътуват до над 400 града в света.

Самолетен билет на България Ер (Bulgaria air)

билет на българия ер bulgaria air - Самолетен билет на България Ер (Bulgaria air)

Със самолетите на националния превозвач можете да летите в икономична или бизнес класа. При закупуване на самолетен билет на България Ер (Bulgaria air) в икономична класа, на пасажерите се предлага безплатно сандвич, десерт, безалкохолни, алкохолни и топли напитки. Пасажерите със самолетен билет на България Ер (Bulgaria air) за бизнес класа пътуват по-комфортно, имат достъп до бизнес салоните на летищата, храната, която им се предлага по време на полет, е топла и имат богат избор на алкохолни и безалкохолни напитки и всичко това е включено в цената на билета.

билет на българия ер bulgaria air 1 - Самолетен билет на България Ер (Bulgaria air)

България Ер (Bulgaria air) предлага услугата Upgrade за полетите, с които оперира. Услугата позволява да смените билета си в икономична класа на билет в бизнес класа срещу  заплащане от 70 евро за вътрешен полет и 100 евро за международни линии. Тази услуга обаче не се предлага за всички полети.

От  България Ер (Bulgaria air) препоръчват пътниците им да пристигат на летището 2 часа преди времето за излитане. Също така е добре да бъдете запознати предварително за размера на ръчния и регистрирания багаж и за забранените вещи за превоз на борда на самолета на България Ер (Bulgaria air).

Ако се налага да сменяте полет, независимо дали с друг на България Ер (Bulgaria air) или с партньорски авиопревозвач, имате предимствата за:

  • Да бъдете регистриран за двата полета при регистрация на летището при заминаване;
  • Да регистрирате багажа си до крайната дестинация;
  • Да се качите безплатно на следващ рейс до крайната дестинация или да бъдете настанен в хотел за период до следващ полет. Полагат ви се храна и напитки.  Това често се прилага при закъснение на полети по вина на авиокомпанията.

 

Ако полетът ви е отменен, имате право на премаршрутиране или на обезщетение, ако не сте били информирани своевременно съгласно Регламент (ЕО) № 261/2004 на Европейския парламент и на Съвета на Европа и освен ако се докаже, че отмяната се дължи на неизбежни извънредни обстоятелства.

 

Call Now ButtonРезервация по телефона!