{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Самолетни билети до САЩ

„Страната на неограничените възможности” – това е най-правилното и тривиално определение за тази невероятна страна. Съединените американски щати разполага с най-могъщата световна икономика в света, но нещото, което я прави толкова велика, е нейната природа.

unnamed file 34 - Самолетни билети до САЩ
Страната има толкова разнообразен климат и природен ресурс, че няма спорт или туризъм, който да не може да се практикува, а животът в най-големите градове, като Ню Йорк, Лос Ангелис, Чикаго и Хюстън, е един от най-космополитните изобщо. Чрез вашият самолетен билет можете да достигнете до всяка точка на САЩ благодарение на десетките летища.

Самолетни билети до САЩ

Каквото и да се каже за Съединените щати ще е малко. Това е страна, която никога няма да можете да почувствате, без да сте я посетите поне веднъж. Когато за пръв път стъпите на американска земя, ще се почувствате толкова нищожни в сравнение с огромните небостъргачи, които са навсякъде. Друго нещо, което ще ви направи впечатление, е забързаният живот. Американците рядко имат свободно време, а през малкото, което имат, се наслаждават на всяка минута в градските паркове.

unnamed file 37 - Самолетни билети до САЩ

Те също много държат на всичко американско, като например своите футболни, баскетболни, хокейни отбори, които са известни по целия свят. Най-впечатляващото обаче е разнообразният климат. Можете днес да карате ски в Апалачите, а утре да сте на плажа в Калифорния или да гледате Джетс в Ню Йорк. Всичко това е възможно само със самолетните билети. САЩ разполага с повече от 60 национални паркове, като например Йелоустоун, Евърглейдс и вулканите на Хаваите, които острови са един от най-популярните и екзотични курорти привличащи милиони посетители всяка година. Друго място, което непременно трябва да посетите е Ниагарският водопад.

unnamed file 38 - Самолетни билети до САЩ

Има много снимки и видео материали за него, но докато не усетите могъщата му сила и капчиците от разбиващата се вода по лицето си няма да разберете какво е. В Ню Йорк се намират едни от най-посещаваните места – Символът на САЩ – Статуята на свободата, Манхатън, Таймс скуеър, Бруклинския мост и разбира се Емпайър Стейт Билдинг. На другия край на континента се намира един град в пустинята, който събира почитатели на хазарта от всякъде. Това е Лас Вегас. Стотици хотели и казина са разпръснати из града, а нощния живот е неописуем – огромни светлинни табла и надписи привличащи окото ти и едни от най-добрите клубове и ресторанти. Ако искате да подарите самолетни билети на някой близък, той непременно трябва да е за Щатите. Това е осъществимо с туристическата агенция „Демо Турс”, който изпълнява всяко ваше желание като самолетните им билети са на най-изгодна цена. Пътувайте сигурно и качествено.

Всичко, което някога сте си представяли, не може да се сравни с красотите и културата на Съединените щати. Огромни градове и уникални природни обекти в границите само на една държава. Страна, която предлага на посетителите си да се докосне до невъзможното. Посещаването ? ще промени изцяло живота ви.

http://www. poleti.online

Call Now ButtonРезервация по телефона!