{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Самолетни билети Ryanair

Самолетни билети Ryanair – полети, самолетни билети, багаж, оферти чек-ин, полети

билети ryanair - Самолетни билети Ryanair

Самолетни билети ryanair

билети ryanair 1 - Самолетни билети Ryanairбилети ryanair 2 - Самолетни билети Ryanairбилети ryanair 3 - Самолетни билети Ryanairбилети ryanair 4 - Самолетни билети Ryanairбилети ryanair 5 - Самолетни билети Ryanair

Ryanair управлява флота от около 400 боинг 737 самолета и има планове да разшири този брой до 2024 г., когато очаква да работи с флот от 600 или така самолети. По-голямата част от услугите, извършвани от ирландския въздушен оператор, са със собствено име, но Ryanair предоставя също така услуги за споделяне на кодове с Air Europa до около 16 различни дестинации в Европа. Тъй като е оператор на ниска цена, авиокомпанията се опитва да запази цената на билета до минимум. Това означава, че е вероятно да се наложи да платите за всички допълнителни екстри на полет, като храна и напитки, качване на багаж на борда или за резервация на места. Основната база на операциите на Ryanair в Обединеното кралство е Лондон Станстед, въпреки че тя работи от много други регионални летища във Великобритания и Ирландия, както и.

Как да се регистрирам онлайн с Райънър?

Онлайн чек-ин, който Ryanair предлага прави живота по-лесен на летището, особено ако пътувате от зает хъб, като Лондон Станстед. Въпреки това, авиокомпанията препоръчва да пристигнете поне два часа преди полета да ви е необходимо да заминете, дори ако не е необходимо да се регистрирате, след като сте го направили онлайн предварително.

Има гишета за багаж на почти всички летища, които Ryanair оперира от за използване. Тези отворени два часа преди полета и затворете 40 минути преди самолета да излети. За пътници, които са се регистрирали онлайн, но са забравили бордната си карта, е възможно да ги отпечатате отново до два часа преди полета. Ако Ryanair прави това за вас в сградата на терминала, тогава се начислява такса за преиздаване, освен ако нямате билет тип “Flex Plus”.

Пътниците на Ryanair могат да се регистрират онлайн през уебсайта на авиокомпанията или от приложение. След като направите потвърждението си, ще ви бъде издаден бордна карта.

Възможно е да го съхранявате на смарт устройство, за да се сканира т в портата, когато пристигнете или да печатате на хартия, така че да можете да го представите. От гражданите на ЕС не се изисква технически да носят паспортите си със себе си като лична карта при летене, но повечето от тях правят, тъй като те са най-удобната форма на идентификация. Американските граждани трябва да имат паспорти те при представянето на бордните си карти.

Какво е позволения багаж за “Райънър”?

Багажът на Райънеър не е безплатен. Никой билет, продаван от авиокомпанията, не включва багаж за багаж. Възможно е да закупите багаж за две торби до 20 кг или 44 кг, когато си купите билет. За всяка чанта, която се регистрирате за полет, не се налага еднократна такса – всичко зависи от дестинацията и колко е заета услугата.

Ако имате допълнителна чанта, която искате да поставите в багажа на самолета, отколкото ви позволява резервацията, можете да добавите допълнителна чанта, като информирате Ryanair предварително, като получите достъп до данните за резервация та онлайн. Ако се озовете до терминала на летището с допълнителна чанта или с багаж, който тежи повече от това, за което сте платили, тогава очаквайте да видите допълнителна такса, приложена на допълнително парче или килограм тегло.

билети ryanair 4 - Самолетни билети Ryanair

Какъв ръчен багаж може да вземете за Райънеър?

Подобно на други бюджетни авиокомпании, като Eurowings, Ryanair ограничава количеството ръчен багаж, който можете да вземете на борда с вас. Политиката на Ryanair за багажа ви ограничава до един малък багаж на човек. Това означава, че е приемливо да се вземе чанта за лаптоп или чанта, например, но нищо много по-обемисти.

Докато размерите на чантата ви са под 35cm х 20cm х 20cm – което е около 13.5 в х 7.5 в х 7.5 инча – тогава ще ви бъде позволено на борда с него. Ако донесете втора кабина с вас, тогава полетният персонал ще го постави в багажното отделение без допълнителна такса, но няма да ви бъде позволено да я вземете на борда.

За пътниците, които имат предварителна резервация на летището, специална помощ с техния билет, са разрешени допълнителни елементи от ръчния багаж. Имайте предвид също така, че на пътниците, които са избрали билети “Приоритет и 2 чанти за кабини” или “Плюс/Flexi” ще бъдат допуснати повече от един елемент с тях. Втората позиция не трябва да бъде над 55 см х 40 см х 20 см – или 21.5 x до 15 х 7.5 инча – по размер, или тежат повече от 10 кг, или 22 lbs.

билети ryanair 7 - Самолетни билети Ryanair

От кои дестинации е отлетял Райънър?

Ryanair има много услуги както от Великобритания, така и от Ирландия, както и много други маршрути в континентална Европа. Най-добрите са:

Полети от Лондон до Барселона
Полети от Лондон до Дъблин
Полети от Лондон до Корк
Полети от Лийдс до Ибиса
Полети от Единбург до Лондон
Полети от Единбург до Дъблин
Полети от Единбург до Рим
Полети от Дъблин до Рим
Полети от Дъблин до Атина

Самолетни билети ryanair Лондон, Милано, Виена Тирана Андора ла Веля Ереван Баку Минск Брюксел Сараево София Берлин Тбилиси Атина Копенхаген Талин Дъблин Рейкявик
Мадрид Рим Никозия Рига Вилнюс Люксембург Валета Кишинев
Монако Амстердам Осло Варшава Букурещ Сан Марино СкопиеБукурещи,

Изгодни сутеренни цени и впечатляваща мрежа от европейски летища са циментира позицията на Ryanair като една от най-популярните нискотарифни авиокомпании наоколо. Ирландската авиокомпания е далеч от скромното си начало, пътуващи темпото, между Уотърфорд и Лондон, благодарение на бизнеса на главен изпълнителен директор Майкъл О’Лиъри.

Ryanair е известен със своята услуга “без излишни украшения”, с много допълнителни екстри, достъпни за тези, които са готови да платят за тях. Но в случай, че не сте, ето 8 съвета, които ще ви помогнат да избегнете таксите за багаж на Ryanair.

Как да се регистрирате
Само онлайн настаняване. Когато резервирате полета си, ще получите имейл с връзка “Управление на моята резервация”. Следвайте това, за да се регистрирате; от 15 дни преди заминаването, ако се чувствате организирани или до четири часа преди полета, ако не. Настаняването струва £ 7 за онлайн резервации и £ 14 за резервации, направени на летището или чрез техния кол център.

Отпечатайте вашата собствена бордна карта, преди да пристигнете на летището, или ще бъдете таксувани £ 70 за пре-издаване. Ако сте платили за багаж, проверете онлайн като нормално и оставете багажа си на обслужвания гише за чанти на летището. Тези бюра ще бъдат отворени от два часа преди полета до 40 минути преди заминаването.

Багажни и такси
На всеки пътник се допуска един елемент ръчен багаж с тегло до 10 кг, с максимални размери от 55cm x 40cm х 20cm. Това решение е строго: ако си купите някои безмитен режим, докато чакате, това ще трябва да се побере в ръчния ви багаж. Торбичките се измерват и претеглят преди качването на самолета. Трябва да се плати регистриран багаж. Таксите за багаж варират в зависимост от сезона и маршрута. Като общо указание, 15 кг чанта през високия сезон струва £ 25, докато 20кг чанта струва £ 35. Чанти, закупени за полети до Канарските острови и полети до Гърция са £ 10 по-скъпи. Всеки човек може да се регистрира до две торби и може да избере дали първата трябва да тежи 15 кг или 20 кг по време на резервацията. Втори тегла от 15 кг могат да бъдат резервирани за до четири часа преди полетът да замине през портала “Управление на моята резервация” на цена от £ 50 по време на активния сезон. Ако изчакате да пристигнете на летището, това ще струва £ 135.

Места
Legroom е сравнително стандартен 30″, но получавате повече място в спешните редове 1, 16 и 17. Ryanair наскоро стартира резервирана програма за сядане, така че можете да резервирате тези места срещу 10 £ на човек. Можете също така да резервирате места в редове 2, 5, 15, 32 и 33, на същата цена. За £ 7 можете да закупите приоритет ендбординг, като първо изберете от беззапазените места. Малките деца винаги ще седят до родителите си, но в противен случай всеки мъж и жена са за себе си. Що се отнася до комфорта, нито една от седалките не се свива. Седалките на Ryanair са най-тесните от всички авиокомпании, като дават на пътниците 16″място за сядане. Но за цената не може да се оплачеш.

Ако плащате за полетите си с кредитна карта, ще трябва да заплатите 2% от общата сума на транзакцията като такса за обработка на картата. Това важи както за онлайн, така и за офлайн резервации. С Ryanair винаги е по-евтино да си резервирате онлайн полетите си. Резервациите, направени на летището или чрез кол центъра, се таксуват срещу такса за резервация от 20 лв. Ако резервирате онлайн, има много по-ниска административна такса от £ 7 на пътник в посока (£ 14 за връщане).

Опции за хранене на Ryanair

Ryanair предлага на пътниците, пътуващи с избрани полети, за да поръчат храна преди полет. Възможностите за хранене за тези полети са детско меню, стандартно хранене за възрастни, вегетарианско хранене, следобеден чай, сирене и прясна закуска. Тези ястия трябва да бъдат предварително поръчани не по-късно от 48 часа преди часа на заминаване по разписание.

В допълнение, пътниците могат да купуват храна на борда. Менюто е в списание inflight и включва ястия като пилешко tikka Masala или Лазаня, но също така и по-леки ястия или обеди като Paninis, Croque Monsieur, Сандвичи и Буритос и закуски като чипс, шоколад и кроасани.

Специални диетични изисквания на Ryanair

Ryanair не предоставят специални специални религиозни, диетични или медицински ястия на своите полети. Изберете от елементите на менюто в полета, които могат да отговарят на вашите хранителни нужди, или се свържете директно с авиокомпанията за повече информация.

Ryanair напитки &алкохол

Ryanair позволява на пътниците да закупят редица алкохолни напитки, включително пълна гама от бира, вина и спиртни напитки, както и безалкохолни напитки, включително топли и студени напитки. Всички те са налични от менюто на Райънеър, в тяхното списание.

evtini ryanair bileti | безбожно евтини самолетни билети | evtini ryanair bileti | безбожно евтини самолетни билети | ryanair българия контакти

евтини самолетни билети wizz air | samoletni bileti ryanair | ryanair check in | ryanair reservations | my ryanair | ryanair България контакти | евтини самолетни билети wizz air | samoletni bileti ryanair | ryanair check in

Call Now ButtonРезервация по телефона!