{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Уестмистърското абатство ( Westminster Abbey) – посетете със самолетни билети до Лондон

Мечтаете си за някое удивително място, където да можете да си починете и същевременно да имате възможност да посетите различни световно известни забележителности, но не знаете на къде да поемете? Изборът ви е един – купете си самолетни билети до Лондон и се отдайте на приключението.

Лондон е един от градовете, за който ще са ви нужни поне няколко седмици, за да успеете да разгледате всички забележителности, за които само сте чели или гледали по телевизионните канали.
unnamed file 33 - Уестмистърското абатство ( Westminster Abbey) – посетете със самолетни билети до Лондон

Една от забележителностите, които непременно трябва да посетите още след като си купите самолетни билети и стъпите в Обединеното Кралство е Уестмистърското абатство.

Църквата „ Свети Петър ” или както е по – известна Уестмистърското абатство се намира западно от Уестмистърския дворец. Църквата е построена през 1065 година по време на управлението на крал Едуард Изповедника, но сегашния си готически вид придобива през 1245 година, когато крал на Англия е Хенри Трети. Струва си да отделите малко от времето си и да посетите Уестмистърското абатство и можете да го направите, ако си купите самолетни билети до Лондон.

Абатството ще ви заплени още преди да прекрачите прага му. Външната фасада на Westminster Abbey е наситена с богата орнаментика, а височината на сградата е толкова внушителна, че спира дъха на всеки посетител. Прекрачвайки прага на Уестмистърското абатство ще се озовете сред вертрилообразни сводове, огромни витражни прозорци, през които се процеждат разноцветни светлини и мраморни колони, наститени с орнаментика. Тук се намират и гробниците на великите мъже на Англия, които спят вечния си сън сред тази смайваща красота. Не пропускайте да разгледате Уестмистърското абатство – купете си самолетни билети и посетете Лондон. Не пропускайте да разгледате един от най- красивите параклиси в Европа, който се намира в Абатството. Той е построен по времето на Хенри Седми през 1503 година.

В Уестмистърското абатство са погребани монарси, държавници, музиканти, учени – най- почитаните и достойни хора, които са допринесли с делата и труда си за просперитета на Обединеното Кралство. Исак Нютон, Чарлз Дикенс, Уилиям Шекспир, Георг Хендел и редица английски крале почиват тук. Едва ли има човек, който да не иска да отдаде почит към всички тези велики мъже. Можете и вие да го направите, ако си купите самолетни билети до Лондон и посетите Уестмистърското Абатство.

Музеят на Абатството се намира в криптата на Свети Петър. Криптата е една от най – старите части на Westminster Abbey, която е на около 11 века и тук можете да видите най – стария олтар в Англия. Едни от най- интересните експонати, които можете да видите в музея са кралски и погребални предмети, като интерес представлява погребалното седло, шлем и щит на крал Хенри Пети, както и фрагменти от скулптури от 12 век и други.

Лондон е емоция, тръпка и невероятно изживяване. Подарете на себе си и на семейството си това изживяване, като си купите самолетни билети и летите до Лондон. Не забравяйте да посетите една от най – известните забележителности на града – Уестмистърското Абатство. Можете да го направите от понеделник до петък от 9.30 до 15.45 часа, в сряда от 9.30 до 18.00 часа и в събота от 9.30 до 13.45 часа. Цената за вход е 13 лири.

westminster abbey, самолетни билети до, самолетни билети до лондон, самолетни билети лондон, уестминстърско абатство

https:// poleti.online

Call Now ButtonРезервация по телефона!