{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Евтини полети до Барселона

Каталунската перла – Барселона е онази европейска и световна дестинация, която целогодишно привлича много туристи. Разположен на няколко хълма и заемащ площ от 101 кв.км градът, който е един от най-важните в икономическо, културно и търговско отношение в Испания, а и в цяла Западна Европа, се дели на стар град със своя Готически квартал и нов район, като границата между тях е най-известният площад в града – Каталония.

Барселона се счита за културна столица на Испания. Тук са творили Пикасо, Салвадор Дали и Антонио Гауди. Последният прекарва целия си живот в Барселона и оставя трайна следа в града. Неговите творения като домовете Мила и Бальо, дворецът Гюел, паркът Гюел и разбира се, знаменитият храм Саграда Фамилия, който все още се строи изцяло от частни дарения, формират неповторимия облик на града. Саграда Фамилия по план трябва да има 12 кули. Строежът на храма започва през 1891 г. и за 35 години, докато Гауди е жив, е построена само една от кулите. Към момента са построени 8 кули и прогнозите са, че храмът вероятно ще бъде завършен към 2032 г. За каталунската столица спокойно може да се каже, че всеки камък в нея има своята история. За да я раберете, потърсете евтини полети до Барселона и се насладете на културното разнообразие на града, на неговите кулинарни шедьоври, посетете стария пазар Бокерия и спортните комплекси.

полети до барселона - Евтини полети до Барселона

Климатът в района на Берселона е средиземноморски, което се характеризира с влажните пролет и есен и сухо лято. Но дори през лятото, когато е горещо, средната температура е около 24 °C, а зимата тя е около 10 °C.Типично обаче за средиземноморския климат, в Барселона климатът е един от най-нередовните и трудно прогнозируемите.

полети до барселона 1 - Евтини полети до Барселона

В каталунската столица има всички видове транспорт. В този контекст и един съвет към туристите: в Барселона е организирана мрежа от автобусни маршрути Bus Turistic, които превозват туристите по три линии и които обхващат основните забележителности на града. Всеки маршрут е снабден с аудиогид на различни езици.

 Барселонското летище е деветото по големина пътническо летище в Европейския съюз и най-голямото на средиземноморското побережие. Летището в Барселона е голям трансферен хъб, като годишно през него преминават около 25 милиона пътници. Възползвайки се от нашите предложения на евтини полети до Барселона, Вие можете да се насладите на пъстрата във всяко отношение Барселона или да направите трансфер за друга не по-малко интересна дестинация в света.

Call Now ButtonРезервация по телефона!