{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Самолетни билети до лондон българия ер

билети до лондон българия е - Самолетни билети до лондон българия ербилети до лондон българия е - Самолетни билети до лондон българия ербилети до лондон българия е 1 - Самолетни билети до лондон българия ербилети до лондон българия е 1 - Самолетни билети до лондон българия ербилети до лондон българия е 2 - Самолетни билети до лондон българия ер

Евтини полети до Лондон

Лондон полети те са винаги лесно да се отправят, особено след като туристическият сезон тече целогодишно, с върхове от юни до септември и отново по Коледа. Пролетта е най-доброто време да видите провинцията и кралските Лондон паркове и градини на най-пресните си. Сезонът е от април до май и началото на септември до октомври. Септември до октомври е страхотно време на годината, за да получите евтини самолетни билети за Лондон и може да бъде най-доброто време за посещение.

Извън сезона:

Британците вземат своите ваканции главно през юли и август, така че курортите са претъпкани. Лондон през лятото обаче е пълен с интересни неща, които да видите и правите. През зимата, времето може да бъде мрачен, но всички театри, концерти, и изложби са в пълен сезон.

Кога е най-доброто време да резервирате полети до Лондон?

Ако планирате да посетите Лондон по време на пролетната ваканция или когато определено събитие е планирано, не забравяйте да резервирате най-малко 5 или 6 седмици предварително, за да намерите най-евтините налични билети. Ако сте гъвкави на датите си, тогава не трябва да имате много проблеми с намирането на най-евтините полети до Лондон в повечето периоди на годината. Понякога можете да се спазарите само 2 седмици преди заминаването-но това може да бъде рязане то кратко. След като сте разбрали вашите самолетни билети, не се притеснявайте твърде много за коя страна на самолета да седне, тъй като и двете страни предлагат чудесна гледка към Лондон.

Кой ден е най-евтиният да лети до Лондон?

В момента, вторник е най-икономичният ден да се вземе полет до Лондон. Събота вероятно ще бъде най-скъпо.

По кое време на деня е най-евтино да лети?

В момента полетите по онуй вероятно ще предложат най-доброто съотношение цена/качество за вашето пътуване в Лондон. Полет в следобедните часове по-често ще бъде на по-висока цена.

 

Лондон Пътеводител
Милиони туристи се снаждат с евтини полети до Лондон всяка година. Това е световен град, водещ олекотен, където се появяват нови модни тенденции, групи прослушване и пари мъже в „City“ колело и сделка. Това е и мястото, където улични търговци колело и сделка. Лондон е известен със своите пазари – от Columbia Road Flower Market до модерен Портобело, пазар за храни рай в района до funky Camden и, може би най-известният от всички, Covent Garden.

Лондон е в сърцето си смесица от различни села, всяка със собствено усещане. Източен Лондон честно се осмели да се откажа от листата на „Хайгейт“ в Северен Лондон или нежен Нотинг Хил на Запад.

До средновековните църкви стои и най-модерният лондонски архитектурен стил. Широките пътни артерии отстъпят на тъмните алеи. Темза се извисва из града, като е носел царе и кралици и екзотични товари от далечни земи в миналото и днес посетителите виждат забележителностите на туристически лодки.

Дворците на Лондон – Бъкингам, Кенсингтън, Хемптън Корт и Kew – всичко това в красиви паркови места, стоят величествени, далеч от кулиблокове на модерен Hoxton или) Източен Лондон.

Музеите (най-вече с безплатен достъп), галериите, пълнени с най-доброто традиционно и модерно изкуство, световно известни забележителности като Лондонското око, Биг Бен и Къщите на парламента, и оживения творец на улицата, всички те обещават незабравима почивка.

Какво е времето в Лондон?

По всяко време е подходящ момент да резервирате полет до Лондон. Юли и август са най-топлите месеци. Въпреки това, никога не може да бъде гарантирано слънце. Докато Лондон получава своя справедлив дял от сивинебеса, той вали по-малко в Югоизточна Европа, отколкото в останалата част на Великобритания. Пролет нос (март до май) може да бъде непредсказуемо със слънце, дъжд и облачно небе. Средните температури се навъртат между 51-59 градуса. Летата (от юни до август) са топли със средни температури от около 68 градуса, които понякога могат да се извисят до 98 градуса. Есен (септември до ноември) времето е като пролетно време; Непредсказуеми. Дъждът е най-тежък през ноември, когато градът е средно 2.5 инча. Зимите (от декември до февруари) са обикновено леки, ако са влажни. Температурите на сняг и замразяване са рядкост в Лондон.

Колко време е полетът до Лондон?

Летище Хийтроу е най-голямото международно летище в Лондон и има много директни полети от Съединените щати. Директни полети от Ню Йорк до Лондон отнемат около 7,5 часа, полети от Лос Анджелис отнемат около 11,5 часа, от Чикаго отнемат около 8.5 часа, а от Далас отнеме около 10 часа.

Кои авиокомпании летят до Лондон?

Има стотици авиокомпании, които летят до Лондон, така че няма да имате проблеми с намирането на полет, който е подходящ за вас. Няколко големи американски авиолинии летят в Хийтроу, включително Delta, United и American Airlines. Можете също така да летите от САЩ до Лондон на водещия превозвач на Обединеното кралство, British Airways ина няколко международни авиокомпании, като Air India и Air Нова Зеландия.

Какво трябва да се опаковат за полет до Лондон?

Времето в Лондон може да се променя през целия ден, така че ще искате да опаковате слоеве, като пуловери и леки якета, така че сте подготвени за всичко. Шапки, ръкавици и шалове са лесни за опаковане и ще осигурят топлина, когато слънцето залезе. Малък чадър също е задължително, защото дъжд душове може да се появи внезапно. Градът е много проходим, така че опаковайте някои здрави, удобни обувки и дебели чорапи, за да защитите краката си. Ако планирате да се изживее темпото на нощния живот в Лондон, не забравяйте да опаковате някои подходящи вечерни дрехи, като например коктейлна рокля, панталони и вратовръзки.

Как да стигнем до и около град Лондон

Поради факта, че Лондон има 4 големи летища, има няколко начина да намерите пътя си до центъра. Основният вариант и най-популярният избор е улова влак директно до желаната от вас спирка. Хийтроу, например, има влак, който отива до и от летището и е изключително редовен.

Ако летите до летище Лутън в Лондон, можете да вземете автобус до Лондонското метро (метрото) и да продължите пътуването си от там. Тъй като размерът на Лондон е толкова голям, метрото е може би най-добрият избор, независимо от пристигането ви дестинация, тъй като предлага няколко спирки в целия град. Шофирането не е много практично в Лондон и много области изискват плащане. Последната мярка (или ако имате много багаж) е да се hail a такси. Въпреки това, задръстванията в Лондон са богати и може да се окаже, че ще платите цяло състояние и да отделяте повече време, за да стигнете до вашата дестинация.

Не се притеснявайте за получаване на из града след евтиния полет до Лондон. Има много опции, най-доброто от които е тръбата. Лондонската подземна система е най-бързият и лесен начин да се придвижвате. Подобно на метрото в много големи градове, тръбата е опакована по време на пиковите часове, така че се опитайте да го избегнете.

Емблематичните двуетажни червени автобуси на Лондон са по-бавни, но могат да бъдат намерени навсякъде и няма да бъдат толкова претъпкани. Потърсете карта за Стриди или Travelcard за пътуване по системите на обществения транспорт в Лондон – те ще ви спестят пари. Можете да ги намерите на спирки темпото или магазини тече на ъгъла.

Черните кабини са навсякъде и много удобни, но могат да бъдат много скъпи. Такситата на таксита са по-евтин вариант за такси, но трябва да ги поръчате предварително. Внимавай за незаконни таксита на подсладители, които трол на театрите и нощните места. Те може да изглежда като единствената опция за късно нощ, но самотни жени, и тези, които не са запознати с района, трябва и да намерят различен начин да се вози безопасно.

Лондон е голям град, но много от туристическите атракции са на пешеходно разстояние или по протежение на река Темза. Възползвайте се от слънчевия ден, като се разхождате или вземете лодка. Шофиранене се препоръчва, тъй като паркирането е в близост до невъзможна за намиране и такса за задръстване ще ви струва допълнително, когато шофирате в центъра на града в понеделник до петък между 7:00 и 18:00 часа. Само наемете кола, ако искате да карам в страната. Ще трябва да сте на възраст над 25 години с валиден лиценз и кредитна карта.

Какво е да се правят някои неща в Лондон?

Най-хубавите неща за Лондон са безплатни. Сред тях са обширните кралски паркове като Хайд Парк, Грийн Парк, Паркът на Регент, Ричмънд и Паркът Сейнт Джеймс. Паркът е „Кенсингтън Гардънс“: преди Питър Пан да открие Невърленд, той е открил Кенсингтън Гардънс. В първата история на Питър Пан, авторът Джей М Бари изпраща Питър Пан от детската стая в Лонг Уотър в градините Кенсингтън – мястото, където статуята се намира днес.

Преживявайте историята всеки ден в Лондон, докато гледате „Промяната на гвардията“. Британският пищ и церемония е безплатен и се провежда извън Бъкингамския дворец. Охраната е облечена в традиционни червени туники и мечкиски шапки, а церемонията е настроена на музика.

Големите музеи и художествени галерии също са безплатни. Сред тях са световноизвестният Британски музей, Природонаучните музеи, Музеят на Виктория и Албърт, Музеят на Императорската война и Националния морски музей. Освен това музеят на сър Джон Соуане, Музеят на градината и основните художествени галерии – Националната галерия, Националната Галерия за портрети, Тейт: Британско и Международно модерно и съвременно изкуство, Wallace Collection – предлагат безплатно влизане. Има и по-малки, чудни музеи като Музея на Geffrye, реставрирани технолимиотници от 18-ти век с редица стаи от 1600 до наши дни.

Двата музея на Тейт в Лондон са световно известни по много причини. Тейт Британия е с колекция от 65 000 творби, включително колекцията от 19 000 акварели и около 300 картини, както и галерия на британското изкуство от 1500 до наши дни. Тейт Модерн, на брега на река Южен бряг, има галерии от модерно и съвременно изкуство; пътуващ шоу; и текущи дейности и събития.

Докато безплатните дейности са винаги добре дошли на туристи с бюджет, има някои неща, които не могат да пропуснат в Лондон, които струват пари; например, посещават театъра. Лондон е може би най-добрият английски език театър в света, с предложения, дори по-големи от Ню Йорк. И можете да резервирате билети онлайн от вкъщи.

Изпейте „чаша“ – следобеден чай – с цялото си благоволение и ритуал на Британската империя в един от няколкото хотела, които сервират следобеден чай, най-известният от които е „Риц“. Не забравяйте да се обличате елегантно, тъй като има дрес код.

Camden Пазар е един от най-вълнуващите търговски преживявания, Лондон може да предложи. Пазарът определено си заслужава да посетите с огромното си разнообразие от храни, антики, брик-а-брак, дрехи, барове, нощни точки и тълпи от хора.

Можете да се хранят по целия свят в Лондон, като броят и разнообразието от ресторанти. За правилното къри главата на Брик Лейн в Източен Лондон. За риба и чипс, традиционната храна, се отправете към Насладата на Фритюр в Холборн или Каменната и солена писия в Ковънт Гардън.

Лондончани се радват на своите спортове: крикет, футбол, конни надбягвания, тенис и голф, както и по-необичайни спортове, като „да отидете на кучетата“— гледане на кучешки състезания, което е много популярно, особено в Източен край. Проверете графиците и прекарват следобеда като зрител.

Съвети за престоя ви в Лондон

Бакшиши: Докато съвети в повечето области на Лондон са дискреционни, добро правило на палеца е да се наклонят 10-15 процента от сметката в кафенета и ресторанти; минимално в барове и заведения; 10-15 процента в хотелски ресторанти, и по преценка на сумата за персонала, и 10-15 процента за таксиметровите шофьори.

За отстъпки за лондонския транспорт и атракции, вземете London Oyster Travelcard и London Pass Карта. Карта с тризвезди позволява неограничен и неограничен ход на метрото, автобуси и влакове в градската част на Лондон, както и отстъпка за много от редовните речни услуги в Лондон. Лондонската карта Pass ви дава безплатен достъп до повече от 50 атракции, включително музеи, исторически кораби, зоологически градини и градини. Можете да закупите и двете карти, преди да напуснете дома или докато сте в Лондон.

Намирането на адрес в Лондон не е малка задача. Няма модел на имената на улиците; когато съществуват, се движат в коефициенти и четки, по посока на часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка. Може също така да искате да получите подробна карта на улицата с индекс. Лондончани носят Лондон от А до Я, най-добрият справочник улица по улица, достъпен в книжарници и будки за вестници.

Ако планирате да посетите столицата на Англия вижте някои повече идеи за сайтове, които да видите и неща, които да направите в Лондон град почивка. Ако сте в Англия, може да помислите за допълнително пътуване на север към това, което се нарича столица на Севера в почивка на Манчестър град.

 

Намиране на полети от Лондон

Лондон е отличен град, който да се използва като база за проучване на останалата част от Великобритания, а Cheapflights е тук, за да помогне. Ryanair, EasyJet, Flybe и British Airways имат полети до градове в цяла Великобритания и можете да изберете да пътувате през Лондон Гетуик, Лондон Лутън, Хийтроу, Станстед или летище Лондон Сити.

Пътуване до и от летище Хийтроу е лесно с помощта на обществен транспорт. Хийтроу Експрес напуска на всеки 15 минути и ви свързва с Централен Лондон за около 20 минути. По-евтин вариант е piccadilly линия на тръбата, която ще ви отведе до Централен Лондон за около 50 минути. има и влак ови до други летища в района на Лондон, като Станстед Експрес.

Call Now ButtonРезервация по телефона!