{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Czech Airlines

Чешките въздушни линии възникват още преди Втората Световна Война. Първият полет се е състоял през 1923 година. Това са първите авиолинии на света, които притежават авиофлота базираща изцяло на реактивни самолети. Компанията предлага 69 маршрута в 41 страни на само в Европа, но също така и на Близкия Изток, Северна Африка, Северна Америка и в Азия. Czech Airlines превозват годишно повече от 6 милиона пътници.

Czech Airlines

Първия полет през Атлантическия Океан компанията извършва още през 1962 година превозвайки пътници за Куба, започвайки по този начин сътрудничеството в авиобранша между двете страни. Скоро офертата на компанията е разширена и обхваща Монреал и Ню Йорк.

Главната база на компанията е пражкото летище Рузине, откъдето Czech Airlines извършва най-много полети. Компанията предлага редовни, чартърни и карго полети.

czech airlines - Czech Airlines

Авиофлотата на Czech Airlines

Czech Airlines притежава малко повече от 50 машини: четири модела Еърбъс, общо 19 самолета използвани за полети на средни и дълги разстояния; два модела Боинг, общо 20 самолета за полети на средни разстояния и два модела самолети ATR, общо 12 машини обслужващи полетите на къси разстояния и полетите в страната.

На борда на Czech Airlines

Czech Airlines предлага две класи при полетите: бизнес и икономична, като в рамките на бизнес-класата можем да изберем допълнителна версия: бизнес премиум, което означава, че можем да променим резервацията, да се откажем от полета, както и да ползваме безплатен транспорт от и на летището в района на Прага. Освен това бизнес-класата и премиум не се различават: имаме на разположение специална, по-бърза процедура на обслужване, достъп до чакалнята за ВИП-ове, на борда ни очаква напитка за добре дошли и топъл пешкир, великолепен обяд и сувенир на сбогуване. Пътниците в икономичната класа също могат да разчитат на удобства: очакват ги нови вестници и списания, освежаващ комлект и обяд. На борда на част от самолетите може да разчитаме на развлечения: музикални канали и / или филми. Компанията полага специални грижи за децата намиращи се на борда. Пътниците придружавани от малки деца могат да разчитат на специални хигиенични комплекти, а по-големите деца на специални обяди , комплекти от пластмасови прибори и играчки.

Самолетните билети – Czech Airlines

Czech Airlines летят на територията на Европа до повече от 50 града, включително и до Варшава и Краков от Прага. В Азия разполагаме с полети до Алмати в Казахстан, Ташкент в Узбекистан и Новосибирск в Русия. В Северна Америка това са Ню Йорк и Торонто, както и повечето от по-големите градове обслужвани от сътрудничещите с нас авиокомпании. В северна Африка имаме на разположение Египет и Тунис.

https:// poleti.online

Call Now ButtonРезервация по телефона!