{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Посетете Биг Бен със самолетни билети до Лондон

Посетете Биг Бен със самолетни билети до Лондон

Лондон е един от малкото градове в света, където на едно място са събрани толкова много културни и исторически забележителности. За да разгледате и да се насладите на всичко ще ви трябват седмици. Едва ли има човек, който поне веднъж не си е мечтал да посети столицата на мъгливия Албион. Ако и на вас ви се иска да се насладите на този забележителен мегаполис, можете да го направите, ако си закупите самолетни билети до Лондон.

posetete big ben sas samoletni bileti - Посетете Биг Бен със самолетни билети до Лондон

Столицата на Обединеното Кралство е пъстра смесица от съвремие и история, многообразие от различни култури, традиции и етоси. Всяка уличка в Лондон носи своята история, а световните историчски забележителности ще ви оставят безмълвни. Не пропускайте шанса си да станете поне за няколко дни част от това многообразие и си подарете една невероятна почивка със самолетни билети до Лондон.

Самолетни билети до Лондон

Едно от емблематичните места, които непременно трябва да посетите още с пристигането си в английската столица е архитектурния комплекс на Уестмистърския дворец и по- специално, визитната картичка на Обединеното Кралство – Биг Бен ( The Big Ben).

Прочутата Часовникова кула се намира на брега на Темза, разположена в най – представителната част на Лондон. Официалното название на Биг Бен е „ Часовниковата кула на Уестмистъркия дворец, наричана още ” Свети Стефан ”. Всъщност Биг Бен е името на самата камбана, която се намира в Часовниковата кула. Камбаната се счита за най- голямата камбана, свързана с часовников механизъм. Ако искате да се насладите на уникалната готическа часовникова кула, купете си самолетни билети и мечатата ви ще стане реалност.

Часовниковата кула е построена през 1588 година, а уникалният и часовников механизъм е пуснат официално през 1589 година. За името, с което е известна кулата има няколко теории. Според едната, часовниковата кула край Темза е кръстена на английския боскьор Бен Каунт. Има и втора, по – правдоподобна теория, според която Кулата носи името на Сър Бенджамин Хал, чието име е гравирано на камбаната. Той бил доста едър мъж и хората го наричали Big Ben (Големият Бен).

Можете да видите ” Големия Бен ” само ако си закупите самолетни билети и летите до Лондон.

Биг Бен е висока 96,3 метра, като самият часовник се извисява на 55 метра от нивото на земята. Стрелките, които отчитат минутите на четирите циферблата са с дължина 4,3 метра и се отместват на всяка половин минута със 17 см.

Едва ли има по- внушителна гледка от Часовниковата кула, извисяваща се край водите на Темза. И вие можете да се насладите на тази гледка, ако си закупите самолетни билети до Лондон.

Освен с колосалния си размер, Биг Бен е известен и с абсолютната си точност, с която отброява часовете. Всеки ден часовника се сверява от Обсерваторията в Гринуич и жителите на английската столица си сверяват часовниците по него.

Въпреки, че Часовниковата кула е един от символите на Обединеното Кралство, тя не е отворена за посетители и можете да и се любувате само отдалеч. В специални случаи и при посещения от ВИП персони се отваря и тогава всеки, който иска да я посети трябва да изкачи всичките и 334 стъпала, за да стигне до върха.

Подарете си една невероятна почивка в Лондон и разгледайте неговите забележителности като си купите самолетни билети и летите до там.

big ben, биг бен, самолетни билети, самолетни билети до лондон

http://www. poleti.online

Call Now ButtonРезервация по телефона!