{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

EasyJet Полети

EasyJet е низкотарифна британска авиокомпания, втора по големина в Европа след Ryanair.

easyjet полети - EasyJet Полети

easyjet полети 1 - EasyJet Полети

Авиокомпаниите във Великобритания в своя сегмент тя заема лидерското място като най-голяма компания, която предлага самолетни билети до над 800 дестинации в Европа, Близкия Изток и Северна Африка – общо 31 държави. Самолетите на EasyJet кацат на 132 летища в тези страни, като за разлика от други низкотарифни компании, EasyJet лети до летища, които са близо до градския център и предлага специални услуги за бизнес клиенти.

easyjet полети 2 - EasyJet Полети

В България самолетите на EasyJet кацат и излитат на летищата в София и Варна. Полетите от Варна са до летището Schoenefeld в Берлин и до Gatwick в Лондон. От София полети има до Единбург (Шотландия), Лондон (всички летища) и Манчестър (Англия). Има допълнителен вариант за пътници от югозападна България – те могат да пътуват от Солун до Лондон и Манчестър (Англия), Хамбург и Берлин (Германия) и Базел (Швейцария).

easyjet полети 3 - EasyJet Полети

Авиокомпанията EasyJet е основана през 1995 г. от кипърския грък Стелиос Хаджи-Йоану, емигрирал в Англия през 70-те години на миналия век. Компанията бързо се разраства и само след три години придобива 40 % от швейцарската авиокомпания TEA Basel, а след това и няколко по-малки авиокомпании. Днес в кампанията работят над 10 хиляди служители. EasyJet е първата авиокомпания в сегмента на низкотарифните компании, която предлага онлайн резервация на самолетни билети през интернет.

easyjet полети 4 - EasyJet Полети

Освен самолетни билети EasyJet предлага на клиентите си възможност за избор на атрактивни ваканционни дестинации с информация за тях, хотелско настаняване, коли под наем, трансфери до и за летищата и др.

EasyJet се проявява като социално отговорна компания, която работи за намаляването на въглеродните емисии в атмосферата. Също така чрез своя сайт компанията набира дарения, които предоставя на УНИЦЕФ за децата по света. До сега в кампанията „Промяна за доброто“ са събрани над 10 млн. паунда, използвани за децата в Сирия и други страни в борба с епидемиите.easyjet полети 5 - EasyJet Полети

Call Now ButtonРезервация по телефона!