{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Edinburgh

Резервирайте евтини полети до Единбург

edinburgh - Edinburgh

 

edinburgh 1 - Edinburghedinburgh 2 - Edinburghedinburgh 3 - Edinburghedinburgh 4 - Edinburghedinburgh 5 - Edinburghedinburgh 6 - Edinburgh

За Единбург
Единбург е оживената столица на Шотландия. С население от почти 500 000 души, той ви дава възможност да се докоснат до културата, историята и топло посрещане. Единбург е известен с изпълнителските изкуства и е дом на Единбургския международен фестивал. Най-известните забележителности на града включват Артурското седалище, Кралската яхта Британия и Стария град на Единбург.

Евтини полети до Единбург са вече достъпни за ограничен период от време, така че се подгответе да откриете тази прекрасна дестинация. Градът е дом на летище Единбург (EDI), което е на 30 минути с кола от центъра на града.

Защо да посетите Единбург
Историческа архитектура
Единбург е дом на огромно множество исторически сгради и обекти. Разгледайте ги всички с екскурзовод екскурзии и да откриете невероятното минало на шотландската столица.

Изглед от Мястото на Артър ЕдинбургОбграждащата природа
Голям брой паркове, геоложки образувания и градини, както и зоологическа градина, са сред това, което можете да намерите в Единбург. Някои от тях дори са вдъхновили легенди.

Международен фестивал На Единбург Военни ТадуНаЖиво
Единбург е известен с сценични изкуства и всяка година се показват на Международния фестивал в Единбург. Бъдете тук през август, за да се насладите на този празник на изкуствата.

Обща информация
Основни подробности, които трябва да знаете преди пътуването

Провинция Шотландия
Валутна лира стерлинг
Език български
Летище Хъб Единбург
Авиокомпания Логанер
Часова зона GMT
Пътнически адаптер тип G
Най-доброто време да посетите Единбург лято (юни – август) в Единбург предлага най-доброто време, но това е връх туристическисезон, и периода, в който се провежда единбургския международен фестивал. Това ще означава повече тълпи и по-високи цени от гледна точка на настаняване. Най-добре е да резервирате предварително, ако изберете да отидете през този период. За най-добрите цени за настаняване, посетете тази дестинация през зимния период (ноември – март). Уверете се, че опаковат много тежки зимни дрехи. За ниски цени на хотела и по-ниски температури, посетете през месеците април и май. Нека Travelstart помогне да организира пътуването си до Единбург за незабравимо ваканционно преживяване.
Времето & в Климат в Единбург
Средна температура (°C) & дъжд (mm) на месец

Месец януари мар apr май юни юли август август ноем.
Ниска температура C 1°C 1°C 2°C 3°C 6°C 9°C 11°C 11°C 9°C 7°C 3°C 2°C
Висока температура 5°C 6°C 6°C 11°C 14°C 17°C 19°C 19°C 16°C 13°C 9°C 7°C
Валежи (mm) 70% 50% 70% 40% 50% 60% 70% 50% 70% 80% 70% 70% 70% 70%
Преглед
Здраве &a
Къде да отседнем?
Придвижване
Единбург е привлекателна дестинация, която ви предлага ваканционен опит, който никога няма да забравите. Гостите могат да се възползват от панорамна гледка към спокойния провинциален район и да разгледат историческата архитектура, която е част от богатата история на Единбург. Този шотландски град ви предлага възможност да изпитате процъфтяваща дейност на местните жители. Дестинацията има репутация на сценични изкуства, като основното събитие е Международния фестивал в Единбург, най-големият международен фестивал на изкуствата в света.

Докато фестивалът се провежда само веднъж годишно, има много повече, за да се насладите, докато сте в Единбург. Разгледайте галериите на града, музеите, великолепните катедрали, замъци и паметници, посетете Двореца На Холируд или се насладете на кралска гледка към Единбург в артурското място.

Call Now ButtonРезервация по телефона!