{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Евтини самолетни билети на Еasyjet

Английската низкотарифна авиокомпания Изиджет (Еasyjet) обслужва своите клиенти от средата на 90-те години на миналия век. Нейните самолети летят до почти всички европейски страни, както и до Мароко, Египет, Турция и Израел.

Евтини самолетни билети на Еasyjet

 Авиокомпанията оперира с най-новите и най-сигурните самолети за превоз на пътниците си, затова ние от Myfly ви препоръчваме да се възползвате от разнопосочните евтини самолетни билети на Изиджет (Еasyjet). Цените, които предлагаме са действително атрактивни, но това важи в случай, че пътувате с един ръчен багаж до 20 кг., който е с размери до 55 x 45 x 25 см. Тоест не можете да носите като ръчен багаж дамска чанта и чанта за лаптоп.

auto draft 41 - Евтини самолетни билети на Еasyjet

Трябва да признаем, че низкотарифните компании ни научиха да опаковаме компактно своя багаж! Другото, което се научихме да правим рутинно, е да резервираме билетите си онлайн и по същия начин да се регистрираме за полета. Някои летища (в Копенхаген, например) Изиджет (Еasyjet) не предлага регистрация на гише и това трябва да проучите предварително. Електронният ви билет получавате директно на вашата електронна поща.

Хубаво е да знаете, че децата до двегодишна възраст, които пътуват на една седалка с родител, нямат право на ръчен багаж. Превоз на регистриран (отново онлайн) багаж се извършва срещу допълнително заплащане.  Също срещу заплащане можете да се възползвате от услугата за приоритетно качване на борда на самолета, превоз на спортно оборудване или музикални инструменти, като и тук размерът на превозваната вещ е от значение за размера на допълнителното заплащане. Забранява се превоз на животни, с изключение на кучета-водачи, които пътуват със своите стопани.

Ние успяваме да ви предложим евтини самолетни билети на Изиджет (Еasyjet), защото самата авиокомпания води политика на икономии: не издава хартиени билети, не хаби паричен ресурс за храна (можете обаче специално да поръчате храна, за което ще трябва да си платите). С цел икономия на горивото (и за да изхвърля в атмосферата по-малко вредни газове), авиокомпанията извършва директни полети до дестинациите, които обслужва и оперира с нови, по-икономични самолети ( Airbus A319 и Boeing 737-700). Авиокомпанията се стреми да бъде и социално отговорна. Освен тези, които са си платили за това, приоритетно на борда на самолета се качват първо хората с увреждания, след това родителите с деца, а след тях се подреждат онези, които първи пристигат към изхода за самолета.

И още нещо важно, с което Изиджет (Easyjet) демонстрира специално отношение към пътниците си: в случай, че сте закъснели за полета си и информирате компанията до 2 часа след полета, можете срещу символична сума да  пътувате със следващия полет за избраната от вас дестинация. Или ако сте пристигнали по-рано на летището и за рейса преди вашия има свободни места, можете да пътувате с предходния на вашия полет абсолютно безплатно. Ето защо Изиджет (Easyjet) остава една от най-предпочитаните низкотарифни авиокомпании в Европа.

Call Now ButtonРезервация по телефона!