{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Manchester

Северна Англия е развлекателна част от градските изкушения, преливащи от кръчми и музика на живо, музеи и ресторанти. В бръмченето на Манчестър (и в съседна Ливърпул) история изпълва улиците, но много посетители идват да отдават почит на спортни герои и музикални легенди.

manchester - Manchester

manchester 1 - Manchester

manchester 2 - Manchester

manchester 3 - Manchester

manchester 4 - Manchester

manchester 5 - Manchester

manchester 6 - Manchestermanchester 7 - Manchester

manchester 8 - Manchester

Исландияиър предлага чести евтини полети до Манчестър от Северна Америка за един следобед в Олд Трафорд, последвани от пинти в кръчма или нощв клуб.

Преди да отидете аплодисменти за Man U или City на футболен мач (футбол), имате ли фантазия някои музика на живо и градски лакомства още по-север? Когато резервирате полети до Манчестър с Исландияair имате възможност да добавите престой в Исландия без допълнителни самолетни билети.
Полети до Манчестър
Манчестър е очарователен град за посещение, с история, простираща се още от римско време, въпреки че това не е голямо укрепление. Градът се появи в себе си по време на Индустриалната революция, когато се разраства от малък град до първичен индустриализиран град, поради ръста в текстилното производство. Индустриалното наследство на града е запазено в комплекс Castlefields и докерсална станция Салфорд Quays, и двете са превърнати в исторически райони с музеи и атракции на посетителите.

Прочети още
Неща за вършене в Манчестър
Ако обичате посещение на музеи, Музеят на науката и индустрията е в Castlefield и дава реалистично впечатление на викториански Манчестър, дори и пълен с викторианска канализация, за да преминете.
Повече за правене в Манчестър

Събития в Манчестър
С два университета в града можете да бъдете сигурни, че Манчестър е известен със своята музика и фестивална сцена.
Виж всички събития в Манчестър

Полети до Манчестър
Търсите чудесни оферти за полети до Манчестър? samoletnibileti.info ви предлага най-добрите цени и несравнима резервация. Резервирайте от вашия лаптоп, таблет или смартфон и бъдете сигурни, че най-добрите оферти и лесен процес на резервиране. Знаете ли, че можете да спестите пари, като пътувате в различни дни или летите от други летища? Използвайте филтрите на страницата с резултати от търсенето, за да намерите най-добрите оферти.

Съвет!
Завършете пътуването си и резервирайте хотел и /или кола под наем директно при нас. Удобен! И се уверете, че не забравяйте да си купите застраховка за пътуване и /или анулиране. В някои случаи това

 

За Манчестър
Манчестър е зашеметяващ град в Англия. Това е вторият най-населена градска зона в Обединеното кралство, с интригуващ чар, който много пътешественици не могат да помогнат, но да се влюбят в. Освен че е дом на два известни футболни клуба, Манчестър има славен микс от древна средновековна и модерна архитектура. Популярните атракции включват библиотеката „Джон Райландс“.

Евтини полети до Манчестър са достъпни за ограничен период от време, така че бъдете подготвени да бъдат очаровани от това завладяващо място. Манчестър е дом на летище Манчестър (MAN), което е на 30 минути с кола от центъра на Град Манчестър.

Защо да посетите Манчестър
забележителности забележителности
Насладете се на подводно преживяване, както никой друг в центъра за плаване на море в Манчестър. Центърът е дом на над 500 същества, подводни тунели, шоу програми и първата разходка в Европа с морското дъно.

Изкуство английска култура
Качат на историческо пътешествие на този град – родното място на индустриалната революция, като посетите Clayton Hall Living History Museum и да изпитате какво е искал да живеят във викториански времена.

Храна английски изкушения
Традиционни английски ястия от печено говеждо месо, Yorkshire пудинг, сърдечен пай и местните любим риба и чипс са това, което прави Манчестър кулинарен център на божествената английски обжалване.

Обща информация
Основни подробности, които трябва да знаете преди пътуването

Държава Обединено кралство
Валута Британска Лира
Език български
Летище Хъб Манчестър (MAN)
Авиокомпания Британски еъруейс
Часова зона GMT+1
Пътнически адаптер тип G
Най-доброто време да посетите Манчестър Най-доброто време да посетите Манчестър е между юни и август. През това време времето е топло и календарът на събитията на града е изпълнен с толкова много неща, които да направите, особено за футболните фенове, тъй като новият сезон на висшата лига се отдава на мача. Сезоните на раменете се срещат между септември и март до май, когато температурите са относително високи.
Времето & климат в Манчестър
Средна температура (°C) & дъжд (mm) на месец

Месец януари мар apr май юни юли август август ноем.

Ниска температура 2°C 2°C 4°C 4°C 7°C 12°C 12°C 12°C 10°C 8°C 4°C 3°C
Висока температура C 6°C 6°C 9°C 12°C 15°C 18°C 20°C 20°C 17°C 14°C 9°C 7°C
Валежи (mm) 80 50 80 50 50 80 60 80 70 90 90 80

Преглед
Здраве &a

Къде да отседнем?
Придвижване
Манчестър е родното място на компютри и железници и също е разделено от два легендарни футболни отбора: Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. Намира се в северозападната част на Англия и е заобиколен от безупречна архитектура и зашеметяващи пейзажи, не е трудно да се види защо има репутация за фука.

Участвайте в най-странните дейности, като да станете истински изпълнител на бягство в „Breakout“ В Манчестър. Или посетете великолепната библиотека На Джон Райландс, без да забравяте обсерваторията на Боге, където можете да изследвате галактиките горе.

Манчестър е страстен, оживен град, изпълнен със собствени уникални странности, които предлагат преживявания, които са несравними и го прави град пълен с чудеса и чар.

Сравни и резервирай евтини полети до Manchester Airport (MAN) с популярни маршрути от Лагос до Манчестър.

Call Now ButtonРезервация по телефона!