{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Самолетни билети до Лондон и летище Хийтроу (Heathrow)

Летище Хийтроу в Лондон е едно от най- натоварените, но и едно от най – съвременните и модерни летища в Европа. Ако решите да посетите Лондон и си купите самолетни билети до там, неминуемо ще се озовете на летище Хийтроу (Heathrow).

Самолетни билети до Лондон и летище Хийтроу (Heathrow)

Хийтроу е главното летище на Англия и годишно през него минават над 70 милиона пътници.

samoletni bileti do london i letishte hi - Самолетни билети до Лондон и летище Хийтроу (Heathrow)

Летището е базирано на 24 километра от Лондон и разполага с пет терминала. Независимо, че се намира извън града, Хийтроу ще Ви преложи разнообразен и удобен транспорт, така че няма да се лутате и да се чудите как да стигнете до центъра на града. Лукса, който ще намерите и на самото летище също не е за подценяване. Убедете се сами като си купите самолетни билети до Лондон. Дали ще почивате в града или просто изчаквате презокеанския си полет, Хийтроу ще Ви предложи удобства и забавления и няма да усетите как лети времето.

Терминали I, II и III на летището са разположени в центъра и за да стигнете до който и да е от тях няма да Ви отнеме и десет минути. Терминал IV е разположен на юг и до него се стига с Heathrow Express. Петият терминал е най -нов и се използва само за полети на British Airways.

Ако сте си купили самолетни билети до Лондон и искате да стигнете час по- скоро до града има няколко начина да го направите. Най – бърз вариант е да използвате влак на Heathrow Express, който върви на всеки 15 минути от 5.00 сутринта до 23.30 часа вечерта. Най- евтино ще Ви излезе да стигнете до центъра на Лондон, ако ползвате линията на метрото ” Piccadilli”. Можете да използвате и автобус номер 9, който свързва Хийтроу с Централна Автогара. С такси пътуването Ви до центъра ще излезе най- скъпо, но ако го предпочитате трябва да знаете, че трябва да се движите по автомагистрала 4.

Ако сте си купили самолетни билети и изчаквате полета си на Хийтроу ще намерите кафенета, барове, пощенски клон, служба за резервация на хотели и коли под наем, банкомати, аптека, ресторанти.

Ако сте се забавили с покупката на подаръци, на летището ще откриете магазини, от където можете да закупите всичко, което Ви е необходимо да зарадвате близките си. Ако пазарувате от безмитните магазини, можете да се възползвате от услугата „ Shop and Collect ”. Това е нова услуга, която Ви позволява при покупки в безмитните магазини да ги оставите на съхранение и да не Ви се налага да разнасяте обемисти пакети със себе си.

Летище Хийтроу разполага и с бизнес център ” Queen`s Building ”, където ще откриете зали за съвещания, оборудвани с всичко необходимо за провеждане на видеоконференции.

Ако сте си купили самолетни билети за презокеански полет е важно да знаете, че трябва да сте на летището най -малко три часа преди полета. Ако имате самолетни билети за страна от Европейския съюз трябва да сте на Хийтроу два часа пред полета, за да имате време за чек- ин.

Изживейте своята невероятна почивка в английската столица, разгледайте забележителностите на града и се насладете на забавленията, които ще Ви предложи Хийтроу. Побързайте и си резервирайте самолетни билети до Лондон.

 

http://www. poleti.online

Call Now ButtonРезервация по телефона!