{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Полети до Лондон,

Футболът е най – великата и забележителна игра, която владее света. Това е тръпка, емоция, която завладява милиони хора по света. Мечтата на всеки футболен запалянко е да посети родината на тази фамозна игра и поне веднъж да участва в еуфорията по английските стадиони.

Полети до Лондон

Ако и вие сте сред почитателите на този спорт, можете да си доставите удоволствието да посетите един от най – известните футболни стадиони в света – Стамфорд Бридж ( Stamford Bridge) като си закупите самолетни билети до Лондон.

samoletni bileti do london za da useti - Полети до Лондон,

Стамфорд Бридж е роден дом на един от най – великите европейски футболни тимове – Ф. К. Челси и едно от най – забележителните места в Лондон. Подарете се един футболен мач от трибуните на легендарния стадион, като си закупите самолетни билети до Лондон.

Полети до Лондон

Историята на Станфорд Бридж започва на 28 април 1877 година, когато официално отваря врати. През първите няколко години стадиона се ползва най – вече за провеждане на състезания на атлетическия клуб. През 1904 година собственици на терена стават братята Гус и Джоузеф Миърс, които имат амбицията да го превърнат в най – печелившото футболно игрище в Лондон. Любопитен факт е, че първоначално братята предлагат на Ф.К.Фулъм Стамфорд Бридж да стане техен дом, но те отказват. Така, за да се запази стадиона се ражда Ф.К.Челси и Стамфорд Бридж става негов дом.

За всеки футболен запалянко е мечта поне веднъж да посети знаменития стадион и да се почувства като крал на футбола. Не пропускайте шанса си да сте един от осъществилите мечтата си – купете самолетни билети и бъдете част от играта.

Стадиона се намира в Югоизточен Лондон и е проектиран от Арчибалд Лейч, който е архитект и на редица стадиони сред които Селтик Парк, Крейвън Котидж и други. Интересно е и името на стадиона, което идва от имената на едно поточе и двата моста, построени над него.

През дългите години на своето съществуване Стамфорд Бридж е претърпял множество реконструкции. Първоначално той е разполагал само с една трибуна, която е събирала едва 5 000 зрители. По – късно, когато президент на Ф.К.Челси става Кен Бейтс към стадиона са построени хотели, барове и ресторанти. Последната реконструкция на стадиона е направена през 1990 година, когато футболния клуб става притежание на руския милиардер Роман Абрамович. Днес Стамфорд Бридж е с капацитет 42 055 места, а трибуните са на две или три нива.

Ако искате да посетите един от най – известните стадиони в Европа не се колебайте, а си купете самолетни билети до Лондон и станете част от приказката, наречена футбол. Побързайте и не чакайте до последната минута- купете самолетни билети още сега и участвайте във футболната фиеста, която само в Лондон е истинска и неподправена.

За да имате доказателство,че сте били на Стамфорд Бридж можете да си купите сувенири от магазина на Ф.К.Челси.

Ако си купите самолетни билети и посетите Лондон и Стамфорд Бридж не пропускайте да разгледате музея на Ф.К.Чесли, който е открит през 2005 година, по случай 100 годишнината на футболния клуб. Музея разказва историята на клуба от създаването му до наши дни и тук ще узнаете много интересни и малко известни факти за любимия отбор.

Но това, както и посещението на Стамфорд Бридж може да стане единствено, ако си закупите самолетни билети и летите до Лондон.

http://www. poleti.online

Call Now ButtonРезервация по телефона!