{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Самолетни билети до Лондон

Емирейтс Стейдиъм е една прекрасно съоръжение, дом на английския грант Арсенал. Стадионът е разположен в Северен Лондон и изумява със своите размери и архитектура.

 В изграждането му са вложени 430 милиона паунда и това го прави един от най-скъпите стадиони в света. Има само два по-големи от него в Англия и три във Великобритания. Можете да го видите на живо като купите самолетни билети до Лондон, дори да гледате някой мач на това прекрасно място.

Старият стадион на Арсенал е Хайбъри, но той не отговаря на стандартите на клуба. Ръководството решава, че най-добре ще бъде да се построи нов, много по-технологичен и с повече седящи места. Планира се новият да се построи в индустриалния имот Ашбъртън Гроув. В проектирането участват много чуждестранни фирми и бива конструиран от сър Робърт МакАлпин.

samoletni bileti do london - Самолетни билети до Лондон

В плановете се включва покрив над публиката, който да предпазва зрителите от дъжда. Дори се планирало стадионът да се казва Ашбъртън Гроув, но през 2004 авиокомпанията Емирейтс подписва договор за 100 милиона паунда, за правата над името му в продължение на 15 години. Но името не се приема от УЕФА, защото компанията не е от официалните спонсори и затова се приема името му в Шампионската лига да е „Арсенал стейдиъм”. Така започва новата история на Емирейтс Стейдиъм. Дом на най-успешния лондонски отбор, с 13 шампионски титли на страната и 10 купи на Англия, също така е бил свидетел на много драматични и оспорвани мачове.

samoletni bileti do london 1 - Самолетни билети до Лондон

Именно тук се играят първите мачове в Шампионската лига за сезон 2006/07 и първият финал на отбора, загубен от Барселона. Първите цени на билетите варират от 32 до 66 паунда, а абонамента за цяла година – от 880 до 1 800 паунда. Разполага с 60, 355 места, което носи на отбора много повече приходи, отколкото стария Хайбъри, със своите 38 хиляди. Също така новото футболно поле е по-голямо от това на стария стадион. В столицата са регистрирани много футболни отбори като само във Висшата лига играят пет – Арсенал, Тотнъм, Челси, Фулъм и Уест Хям, като най-големият им враг е Тотнъм Хоспърърс.

Туристите го намират за много привлекателна атракция, дори много от туристическите маршрути го включват в обиколките си. Ако купите самолетни билети до Лондон, не изпускайте възможността да го видите. Агенцията за самолетни билети „Демо Турс” може да ви предостави това изживяване на най-достъпни цени. Пътуването ви със сигурност ще бъде комфортно и качествено.

Емирътс Стейдиъм бързо стана един от най-популярните стадиони в света. На него са се играли много запомнящи се мачове, които са карали хиляди фенове да изтръпнат. Със самото си стъпване на него ще бъдете зашеметени от размерите и красотата му. Едно наистина прекрасно съоръжение. Ако имате близък роднина или приятел, фен на Арсенал, самолетни билети до Лондон биха били наистина страхотен подарък.

 

https:// poleti.online

Call Now ButtonРезервация по телефона!