{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Самолетни билети евтини полети до Истанбул

Един от най-величествените градове на планетата – Истанбул

Мистериозен и величествен, шумен и невероятно красив, Истанбул е мостът между Европа и Азия, между традиционния Изток и модерния Запад. През времето на своятабогатата  история, той сменя няколко имена и е столицата на четири империи: Римската и Византийската, Латинската и Османската. Поради богатото историческо минало много авиокомпании от цял свят предлагат евтини самолетни билети до Истанбул.
auto draft 44 - Самолетни билети евтини полети до Истанбул

Истанбул е бивша столица на Турция, нейният основен културен, търговски и индустриален център. Градът е разделен на две половини, дори географски. Той е разположен на двата бряга на Босфора, което означава, че се намира на два континента. Европейската част на града е условно разделена от Златния рог на Стар град с неговите известни забележителности и в голяма степен запазен средновековен облик и на Нов град, където е концентриран бизнесът и търговският живот. Азиатската част е по-малко популярна сред туристите, но и тук можете да се запознаете в детайли с живота и традициите на местните жители.

auto draft 45 - Самолетни билети евтини полети до Истанбул

Истанбул безпорно е една от най-популярните туристически дестинации в целия свят. Новият град привлича бизнесмени от световна величина, а Старият град през цялата година е препълнен с туристи. Тук има изключително много туристически обекти, които не могат да бъдат посетени за един ден! Няма чужденец, който да е посетил Истанбул и да не е пробвал ястие от турската кухня или да се е върнал у дома без сувенир. Истанбул се смята за неофициална столица на Европейския шопинг. Този изключително интересен град кара авиопревозвачите да предлагат на клиентите си евтини самолетни билети до Истанбул, които бързо се изчерпват.

auto draft 46 - Самолетни билети евтини полети до Истанбул

Международното летище на Истанбул „Ататюрк“ е най-голямото в страната и спокойно поема целия трафик от хора, които пристигат, заминават от града или просто сменят самолета си. Това летище се явява важна разпределителна авиогара между Запада и Изтока. Именно поради това авиокомпаниите извършват чести полети до „Ататюрк“ и предлагат евтини самолетни билето до Истанбул. Другото летище, предимно за вътрешни полети, се намира в азиатската част.

Препълненият и оживен метрополис Истанбул е град за съзерцание, за бавното потапяне в един удивителен свят, където са се преплели времето и културите.

Call Now ButtonРезервация по телефона!