{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

SkyEurope Airlines

Въздушни линии SkyEurope Airlines

SkyEurope е словашка евтина авиокомпания, чиято дейност се ограничава до територията на Европа. До неотдавна полските пътници можеха да ползват услугите на компанията на територията на Полша на летището в Балице, но от първата половина на 2008 година поляците трябва да ползват летищата в съседните страни.
Авиокомпанията е сравнително млада, основана е през 2001 година, а първият полет се е състоял през 2002 година. Не само наименованието, но и авиофлотата принадлежи към най-младите в Европа.
Главното седалище на компанията е Братислава и летището “М. Р. Стефаник”. Допълнителни бази има в Прага, Виена и Будапеща.

Авиофлотата на Skyeurope

Най-младата авиофлота в Европа се състои от машини Боинг 737-700 и 737-500, като сътрудничеството с фирмата Боинг още не завършено, а SkyEurope очаква да получи поредните машини. Авиофлотата на SkyEurope се отличава от останалите по изразителните цветове. На самолетите на тази авиокомпания преобладават синият, червеният и белият цвят, като последните два си сменят местата. На опашката на Боинг 737-500 преобладава белият цвят, а на Боинг 737-700 червеният цвят. На опашките на всички самолети може да се забележи голям надпис SKY, а на опашките на Боинг 737-700 допълнително над нивото на прозорците има надпис “skyeurope.com”.

unnamed file 27 - SkyEurope Airlines

Екипажът на Skyeurope

Екипажът на SkyEurope това са преди всичко опитни хора, които могат да разчитат в рамките на своята фирма на обуччение и техническа поддръжка. Фирмата е сравнително млада, затова залага на млади кадри, също що се отнася до персонала по техническата поддръжка и наземното обслужване.

Облекло на бордовия екипаж на Skyeurope

Стюардесите летящи на борда на самолетите на SkyEurope не се отличават особено от своите колежки работещи в останалите авиокомпании. Облеклата на бордовия екипаж включват тъмносини поли, сини сака, бели блузи и червено-бяло-тъмносини копринени шалчета. Визитната картичка на стюардесите от SkyEurope Airlines е сияещата усмивка.

Докъде лети Skyeurope, самолетни билети

Обсегът на компанията SkyEurope се ограничава до европейските страни с изключение на Полша, Германия и няколко южноевропейски страни. Понастоящем вече не съществува възможност за ползване на услугите на авиокомпанията от територията на Полша, но за живеещите в южната част на страната не би съществувал проблем свързан с пътуването до Прага или до Попрад в Словакия. До много страни разплагаме само с един възможен маршрут, до болшинството от тях разполагаме само със сезонни полети насочени предимно към южната част на континента. Освен Швеция, Холандия, Великобритания, Франция или Испания имаме на разположение летища в Турция, Гърция, Хърватия, Италия и дори в Кипър. Въпреки че главното летище на авиокомпанията е Братислава, не винаги съществува възможността за пътуване директно до него, понякога са необходими прекачвания.

 

https:// poleit.online

Call Now ButtonРезервация по телефона!