Меню Затваряне

Евтини Wizzair полети до Лондон

Евтини Wizzair полети до Лондон Лондон е удивителен и необикновен многомилионен град (столицата на Обединеното кралство е дом на 8,6 милиона души). Лондон е градът, в който има най-много милиардери. Това е един от любимите градове на туристите от цял свят, град с глобално значение, финансов център, който диктува законите на икономиката, политиката, бизнеса, културата и дори модата. Полетите за тази дестинация са толкова много, че с лекота могат да се намерят евтини Wizzair полети до Лондон.

40% от британската столица e заетa от зелени площи и това е равно на три пъти колкото целия Манхатън, или на 173 кв. км., което неминуемо привлича туристите. Лондон е известен в цял свят със своите забележителности, затова евтини самолетни билети до Лондон от wizzair могат да се закупят от много точки по света.

Търсете евтини самолетни билети и резервирайте полета си от София, Бургас, Варна, Пловдив до Лондон.Евтини полети от 8 евро най изгодни оферти и промоции на Wizz Air с най евтини цени изгодни оферти.

 

Евтини Wizzair самолетни билети до Лондон

Евтини Wizzair полети до Лондон

Лондонската кула и Тауър Бридж са най-популярните забележителности на града и неговите символи. Едва ли има турист, който да не е чувал за Биг Бен – трета по височина часовникова кула в света. „Биг Бен“ – идва от името на най-голямата камбана на часовника на Уестминстърския дворец, която тежи 13 тона.

Удивително красива и чаровна със своето величие е църквата на Уестминстърското абатство, построена в готически стил. Тук са погребани най-известните хора на Англия: крале, генерали, художници. В близост се намира Бъкингамския дворец – резиденцията на британските монарси. Тук се провеждат най-важните приеми, официални церемонии и празненства. Всяка година резиденцията се посещава от около 50 000 гости, поканени за кралски церемонии и приеми. Основният музей на Обединеното кралство и един от най-големите музеи в света – Британския музей, също се намира в Лондон.

В Лондон е най-голямата в света мрежа от компании за отдаване на коли под наем: Hertz, Avis, Dollar, Sixt, Europcar. Техните офиси са разположени на летищата и в центъра на града. Цената на наема, в сравнение с всички други разходи за колата, е много ниска – от 10 GBP (с подписване на договор за 7 дни). Заради необичайното за нашите водачи движение от ляво на пътя, трябва да помислите за допълнителна застраховка (7 GBP на ден).

Самолетни билети София Лондон Лутън

 

Безплатният интернет достъп в Лондон не е никак широко разпространен. При ползването му в  хотела, при напускане, може да Ви поискат заплащане на услугата. Много заведения, ресторанти и кафенета дават парола за достъп до безплатен интернет, но обществените мрежи изискват регистрация на мобилен номер, задължително британски.

Британската столица е привлекателно място за шопинг през цялата година. Поради тази причина авиокомпаниите предлагат евтини самолетни билети до Лондон от Wizzair. Основните места за пазаруване са Oxford street (има стока за всякакъв вид купувачи) и района Kensington (за хората с по-големи финансови възможности).

Резервация по телефона