Меню Затваряне

Евтин полет варна софия

Евтин полет Варна София-Варна София евтини полети

Ако търсите евтини полети между Варна и София, ето няколко съвета, които ще ви помогнат да намерите най-добрите оферти:

Резервирайте предварително: Както при повечето полети, ранната резервация може да ви помогне да получите по-ниска цена.

Проверете за промоции: Следете за специални промоции или сделки, които авиокомпаниите могат да предлагат от време на време. Това може да ви помогне да спестите пари от полета си.

Използвайте уебсайтове за сравняване на полети: Уебсайтове като Kiwi.com, или Myfly.bg могат да ви помогнат да сравните цените на множество авиокомпании и да намерите най-добрата сделка.

Бъдете гъвкави с датите си за пътуване: Ако имате известна гъвкавост в датите си за пътуване, може да успеете да намерите по-евтини полети в определени дни от седмицата.

Евтин полет варна софия

Помислете за бюджетни авиокомпании: Авиокомпании като Wizzair или Ryanair често предлагат по-ниски цени за полети, но не забравяйте да проверите техните правила за багаж и такси, за да избегнете неочаквани разходи.

Като следвате тези съвети, трябва да можете да намерите евтин полет между Варна и София, който отговаря на бюджета ви.

Търсачка за евтини самолетни билети
Евтин полет варна софия

Разписание на полетите Варна София

Ето приблизителна представа за разписанието на полетите между Варна и София:

Евтин полет варна софия

Евтин полет варна софия България Ер изпълнява ежедневни полети между Варна и София. Полетите излитат от летище Варна рано сутрин, около 7:00 ч. и пристигат в София около 8:00 ч.

Wizzair извършва полети в определени дни от седмицата, обикновено в понеделник, сряда, петък и неделя. Излитането от Варна обикновено е следобед или вечерта, а продължителността на полета е около 1 час.

Важно е да се отбележи, че разписанието на полетите може да варира в зависимост от сезона, празниците и други фактори. Така че винаги е добра идея да се консултирате с авиокомпанията или уебсайта на агрегатора на полети за най-актуалното и точно разписание на полетите.

Продължителност на полета Варна София

Продължителността на полета между Варна и София обикновено е около 1 час. Въпреки това, точната продължителност на полета може леко да варира в зависимост от фактори като метеорологични условия, въздушен трафик и конкретния маршрут, по който се движи самолета.

Струва си да се отбележи, че някои полети може да включват престой или кацане в друг град, което може да увеличи общото време за пътуване. Когато резервирате своя полет, не забравяйте да проверите внимателно подробностите за полета, за да потвърдите общото време за пътуване, включително всички престой или връзки.

Варна София полети

Има няколко авиокомпании, които извършват полети между Варна и София, включително Bulgaria Air, Wizzair и Ryanair.

България Ер изпълнява ежедневни полети между Варна и София. Продължителността на полета е около 1 час, а авиокомпанията предлага места както в икономична, така и в бизнес класа.

Wizzair извършва полети в определени дни от седмицата, обикновено в понеделник, сряда, петък и неделя. Продължителността на полета също е около 1 час, а авиокомпанията предлага достъпни цени с опция за добавяне на допълнителни услуги като избор на багаж и място срещу допълнително заплащане.

Ryanair извършва полети в избрани дни от седмицата, обикновено във вторник, четвъртък и събота. Продължителността на полета е около 1 час и 15 минути, а авиокомпанията предлага бюджетни тарифи с възможност за добавяне на допълнителни услуги срещу допълнително заплащане.

Когато търсите полети между Варна и София, винаги е добра идея да сравните цените и разписанията на различни авиокомпании, за да намерите най-добрата оферта и най-удобното време за пътуване за вашия маршрут.

Подобни дестинации

Резервация по телефона