Меню Затваряне

Разпределение на местата в самолет ryanair

Ryanair предлага различни опции за разпределение на местата в самолета. При резервацията на билета може да изберете опцията „Стандартно място“, която ви позволява да изберете място на борда срещу допълнително заплащане. Цената на това място може да варира в зависимост от конкретния полет и от времето на резервацията.

Разпределение на местата в самолет ryanair
Разпределение на местата в самолет ryanair

 

Ако не изберете опцията „Стандартно място“, Ryanair ще ви задели безплатно място на борда. Обикновено това е място до прозореца или до коридора, но точното място може да бъде зададено от авиокомпанията. При безплатното разпределение на местата не може да се избере конкретно място или да се гарантира, че ще бъдете наедрявани с членовете на вашата група.

За да получите повече информация за разпределението на местата на борда на Ryanair, можете да посетите уебсайта на авиокомпанията или да се свържете с техния отдел за обслужване на клиенти.

Схема на места в самолет райнер

Райнер (Ryanair) предлага различни схеми на местата в зависимост от типа на самолета, който използва за даден полет. Обикновено местата в самолетите на Райнер са разпределени в 3 реда, като на всеки ред има 3 места – две до прозореца и едно до коридора.

Разпределение на местата в самолет ryanair

При разпределението на местата, пътниците могат да изберат да се настанят на местата до прозореца или до коридора. Освен това Райнер предлага и някои места с повече пространство за краката, които обикновено се намират в предната част на самолета.

Ryanair: Flights from London to Edinburgh & Belfast cancelled as Boeing 737  Max grounded | Travel News | Travel | Express.co.uk

По-големите самолети на Райнер, като например Boeing 737-800, предлагат и редове с места, където има 4 места вместо 3. Тези места обикновено се наричат „Family Plus“ места и са подходящи за големи групи или семейства с малки деца.

За да получите точна схема на местата за конкретен полет с Райнер, може да посетите уебсайта на авиокомпанията или да се свържете с техния отдел за обслужване на клиенти.

Подобни дестинации

Резервация по телефона