Меню Затваряне

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДИ ДА ЗАКУПИТЕ САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА БЪЛГАРИЯ ЕР (BULGARIA AIR)

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА БЪЛГАРИЯ ЕР: Важна информация преди да закупите самолетен билет на България Ер (Bulgaria air)

Българската национална авиокомпания България Ер (Bulgaria air) извършва редовни международни полети от София до над 20 дестинации в Европа и Близкия Изток, редовни полети до Бургас и Варна и чартърни полети до над 100 дестинации. България Ер (Bulgaria air) разчита на своите партньори, за да предложи на клиентите си възможност да пътуват до над 400 града в света.

Търсите цени за България Ер Полети?

Изберете вашите дати и попълнете формата по-горе за търсене на самолетни билети и ще имате достъп до актуални цени.

евтини самолетни билети bulgaria air - ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДИ ДА ЗАКУПИТЕ САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА БЪЛГАРИЯ ЕР (BULGARIA AIR)
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДИ ДА ЗАКУПИТЕ САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА БЪЛГАРИЯ ЕР (BULGARIA AIR)

Със самолетите на националния превозвач можете да летите в икономична или бизнес класа. При закупуване на самолетен билет на България Ер (Bulgaria air) в икономична класа, на пасажерите се предлага безплатно сандвич, десерт, безалкохолни, алкохолни и топли напитки. Пасажерите със самолетен билет на България Ер (Bulgaria air) за бизнес класа пътуват по-комфортно, имат достъп до бизнес салоните на летищата, храната, която им се предлага по време на полет, е топла и имат богат избор на алкохолни и безалкохолни напитки и всичко това е включено в цената на билета.

България Ер (Bulgaria air) предлага услугата Upgrade за полетите, с които оперира. Услугата позволява да смените билета си в икономична класа на билет в бизнес класа срещу заплащане от 70 евро за вътрешен полет и 100 евро за международни линии. Тази услуга обаче не се предлага за всички полети.

От България Ер (Bulgaria air) препоръчват пътниците им да пристигат на летището 2 часа преди времето за излитане. Също така е добре да бъдете запознати предварително за размера на ръчния и регистрирания багаж и за забранените вещи за превоз на борда на самолета на България Ер (Bulgaria air).

Ако се налага да сменяте полет, независимо дали с друг на България Ер (Bulgaria air) или с партньорски авиопревозвач, имате предимствата за:

Да бъдете регистриран за двата полета при регистрация на летището при заминаване;
Да регистрирате багажа си до крайната дестинация;
Да се качите безплатно на следващ рейс до крайната дестинация или да бъдете настанен в хотел за период до следващ полет. Полагат ви се храна и напитки. Това често се прилага при закъснение на полети по вина на авиокомпанията.
Ако полетът ви е отменен, имате право на премаршрутиране или на обезщетение, ако не сте били информирани своевременно съгласно Регламент (ЕО) № 261/2004 на Европейския парламент и на Съвета на Европа и освен ако се докаже, че отмяната се дължи на неизбежни извънредни обстоятелства.

Съвети преди закупуване на самолетни билети на България Еър

Ето някои съвети, които може да са ви полезни при закупуване на самолетни билети на България Ер:

Планирайте предварително

За да получите най-добрите оферти и да спестите пари от пътните си разходи, препоръчително е да резервирате своите билети за България Ер доста по-рано от планираната дата на заминаване.

Бъдете непредубедени относно датите си за пътуване

Като сте гъвкави с датите си за пътуване, може да успеете да се възползвате от по-ниски цени. Опитайте се да избягвате пиковите сезони на пътуване и помислете за пътуване през делничните дни, за да спечелите по-добри цени.

Следете за промоции и отстъпки

Следете за промоции или отстъпки, които България Ер може да предлага. Можете да се регистрирате за техния бюлетин или да следвате акаунтите им в социалните медии, за да останете в течение.

Сравнете цените

Не се задоволявайте с първата цена, която видите – сравнете цените на различни авиокомпании, за да намерите най-добрата сделка. Използвайте онлайн туристически агенции или уебсайтове за сравнение на полети, за да ви помогнат да намерите най-конкурентните цени.

Прегледайте правилата и условията

Винаги преглеждайте правилата и условията на вашите билети на България Ер, преди да направите окончателна резервация. Това ще ви помогне да разберете техните правила за промени в полети, анулирания, разрешен багаж и други важни подробности.

Проверете изискванията за виза и влизане

Ако пътувате в чужбина, уверете се, че сте проверили изискванията за виза и влизане за вашата страна на дестинация, преди да резервирате вашите билети за България Ер. Това ще ви помогне да избегнете неприятни изненади и ще осигурите безпроблемно пътуване.

Търсачка за самолетни билети

търсачка за евтини самолетни билети jpg - ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДИ ДА ЗАКУПИТЕ САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА БЪЛГАРИЯ ЕР (BULGARIA AIR)

Related Posts