Меню Затваряне

Самолетни билети до Ибиса

Самолетни билети до Ибиса: Ибиса е остров в Средиземно море, част от групата на Балеарските острови ( Испания ). Главните градове са Ибиса, Санта Еулалия, Сан Мигел и Сан Антонио. Ибиса е много популярна туристическа дестинация, заради легендарния бурен нощен живот центриран около градовете Ибиса и Сан Антонио, където се намират и най-големите клубове.

Самолетни билети до Ибиса

Климатът на Ибиса

Климатът на Ибиса е средиземноморски, зимите са меки, а лятото е топло, но в сравнение с Майорка е по-хладно. През зимата температурите достигат 15°С през деня и 8°С през нощта. Най-горещото време от годината са месеците юли и август, с температури достигащи често 30°С следобяд. Най-ниската записана температура на Ибиса е -5°С, а най-високата 37°С.

В Ибиса има два сезона – зима и лято. Лятото продължава от май до октомври, когато е и туристическият сезон. Първите топли и слънчеви дни са именно през май, когато температурите са около 25°С. През август и септември е най-горещо като температурите на въздуха преминават 30°С, а тези на водата 25°С.

Стойността на валежите в Ибиса е около 500 мм² за цяла година, като дъждовните дни са около 70, като най-много те са в периода октомври-април.

Ибиса има доста мек климат дори и през зимата температурите не падат под 0°С. От октомври до април средната температура на въздуха е 15°С, но ако слънцето се покаже тя бързо скача до 20°С. В Ибиса слънчевите дни в годината са около 300.

Площта на острова е 572 км² и така на практика където и да се намирате не сте далеч от някой плаж.

Почивката и туризма в Ибиса са истинско приключение и преживяване за цял живот, което си струва цените на всички самолетни билети, туристическите услуги и едно пътуване истинска първа класа.

Самолетен билети до Ибиса – полети от София до Ибиса

Ако планирате пътуване до Ибиса и търсите самолетни билети от София, имате късмет! Има няколко авиокомпании, които предлагат директни полети от София до Ибиса, което улеснява стигането до този красив средиземноморски остров.

Една от най-популярните авиокомпании, предлагащи директни полети от София до Ибиса, е Ryanair. С няколко полета на седмица можете да намерите полет, който отговаря на вашия график и бюджет. Ryanair е известен със своите нискотарифни полети, така че ако искате да спестите малко пари от пътуването си, това може да е добър вариант за вас.

Друга авиокомпания, която предлага директни полети от София до Ибиса е Wizz Air. Подобно на Ryanair, Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, така че можете да очаквате да намерите страхотни оферти за полети. С набор от налични часове на полети можете лесно да намерите полет, който отговаря на вашия график.

Ако търсите по-луксозно пътуване, може да помислите за летене с България Ер. Въпреки че Bulgaria Air не предлага директни полети до Ибиса, все пак можете да стигнете до там, като вземете свързващ полет през Мадрид или Барселона. България Ер е авиокомпания с пълен набор от услуги, така че можете да очаквате по-високо ниво на комфорт и обслужване в сравнение с нискотарифните авиокомпании.

Когато става въпрос за резервиране на вашите самолетни билети, трябва да имате предвид няколко неща. Първо, винаги е добра идея да резервирате билетите си предварително, тъй като това често може да ви спести пари. Трябва също така да сравните цените на различните авиокомпании, за да сте сигурни, че получавате най-добрата сделка. И накрая, не забравяйте да проверите допустимия багаж и всички други такси или ограничения, преди да резервирате билетите си, тъй като те могат да варират от авиокомпания до авиокомпания.

След като пристигнете в Ибиса, ще бъдете посрещнати от красиви плажове, кристално чисти води и оживен нощен живот. От почивка на плажа до купони цяла нощ, има по нещо за всеки на този зашеметяващ остров. Така че давайте напред и резервирайте своите самолетни билети от София до Ибиса и се пригответе за едно незабравимо приключение!

Разписание на полетите София Ибиса – Самолетни билети до Ибиса

Ryanair и Wizz Air са две авиокомпании, които предлагат директни полети от София до Ибиса. Тези полети обикновено се изпълняват през летния сезон, който продължава от май до октомври.

Ryanair обикновено изпълнява полети от София до Ибиса веднъж или два пъти седмично през летния сезон, като времето на полетите варира от ранна сутрин до късна вечер.

Wizz Air извършва полети от София до Ибиса два пъти седмично през летния сезон, като полетите обикновено излитат в ранните сутрешни часове.

Bulgaria Air също предлага полети до Ибиса от София, но тези полети обикновено са индиректни и включват престой в друг град като Мадрид или Барселона.

Моля, имайте предвид, че разписанията на полетите подлежат на промяна и винаги е добра идея да се консултирате с авиокомпанията или вашия туристически агент за най-новата информация относно часовете на полетите и наличността.

За да направите резервация лесно с няколко клика, моля, използвайте следния линк: Най евтини самолетни билети

Подобни дестинации

Резервация по телефона