Меню Затваряне

Самолетни билети на US Airways

US Airways отново предлага едни от най-популярните ваканции, както и повече варианти да спестят пари при резервация на самолетни билети и евтини хотели. От икономични до луксозни ваканции до топлите, пясъчни плажове с хладен океански бриз ще могат да се възползват клиентите на US Airways, както и да спестят по около 100 щатски долара до повече от 100 дестинации за отдих, включително курорти на Карибите и Мексико, когато резервират пакети през US Airways Vacations. Клиентите могат да почиват, с осигурени транспорт, храна, напитки и развлечения, включени в цената, която отговаря на техния бюджет, в популярните дестинации за ваканция като Аруба, Доминиканската република, Ямайка и Мексико.

Полети на US Airways

Клиентите, които резервират пет нощувки на база all-inclusive чрез US Airways Vacations вече могат да се възползват от намаление в размер на 100 щатски долара, но резервациите трябва да бъдат направени преди 7 септември 2010 година.

US Airways Vacations предлага на клиентите си едно денонощно гише за резервация на ваканционните пакети до десетки вълнуващи дестинации, включително и Лас Вегас, Карибите, Флорида, Мексико, Хаваите, Аризона и Европа. Пакетите включват двупосочен самолетен билет, настаняване в хотел и други възможности, като обиколки и коли под наем.

Самолетни билети на US Airways могат да бъдат закупени, както в офисите на авиокомпанията, така и онлайн от сайта й. За повече информация относно настоящи промоции, превозвачът разполага с телефонен център.

Самолетни билети до сащ

Полети на US Airways – Самолетни билети до сащ :

US Airways беше голяма американска авиокомпания, оперираща от 1939 г. до 2015 г., когато се сля с American Airlines, за да стане една от най-големите авиокомпании в света. По време на дейността си US Airways беше известна със своята обширна вътрешна и международна мрежа, както и с фокуса си върху обслужването на клиентите и удобството.

Ако се интересувате от резервация на полет на US Airways, ето какво трябва да знаете:

US Airways беше известна със своята обширна вътрешна мрежа, обслужваща над 190 града в Съединените щати, както и няколко международни дестинации в Канада, Мексико и Карибите.

US Airways предложи набор от услуги и удобства на своите клиенти, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и безплатни закуски и напитки на избрани полети.

US Airways беше известна и с програмата си за редовни клиенти, наречена Dividend Miles, която позволяваше на клиентите да печелят и да осребряват мили за полети, надграждане и други награди.

След сливането си с American Airlines операциите на US Airways бяха интегрирани в мрежата на American Airlines и авиокомпанията престана да съществува като отделна марка през 2015 г. Много от нейните маршрути и услуги обаче бяха запазени от American Airlines, която продължава да предлага полети до много от дестинациите, обслужвани преди от US Airways.

Ако се интересувате от резервация на полет на American Airlines до една от дестинациите, обслужвани преди от US Airways, можете да го направите през уебсайта на American Airlines или чрез туристически агент. Не забравяйте да проверите за всички специални оферти или промоции, които може да са налични, и помислете за записване в програмата за редовни клиенти на American Airlines, AAdvantage, за да печелите мили и други награди за вашето пътуване.

Като цяло, докато US Airways може вече да не съществува като отделна авиокомпания, нейното наследство продължава да живее чрез American Airlines, която продължава да предлага много от същите услуги и маршрути, обслужвани преди от US Airways. Ако търсите надежден и удобен начин за вътрешно или международно пътуване, помислете за резервация на полет с American Airlines.

Подобни дестинации

Резервация по телефона