Меню Затваряне

Самолетни билети от България ер

Редовни и нискотарифни авиокомпании

Bulgaria Air осъществява полети от София до следните дестинации: Варна, Амстердам, Париж, Рим, Прага, Цюрих, Милано, Лондон, Москва, Одеса, Франкфурт, Брюксел, Берлин и Виена. Авиокомпанията предлага самолетни билети за индивидуални пътници и групови пътувания.

 самолетни билети 

Изберете вашите дати и попълнете формата по-горе за търсене на самолетни билети и ще имате достъп до актуални цени.

За полети от София Bulgaria Air предлага онлайн чекиране (online check-in), като можете да го направите от 24 часа до 2 часа преди полета, а бордната карта да носите разпечатана на летището. Онлайн чекирането за полети от София на Bulgaria Air ви дава възможност да спестите време и да избегнете блъсканицата на летището, като следва да се явите на изхода към самолета най-късно 30 мин. преди обявения час за излитане.

Самолетите на Bulgaria Air излитат от Терминал 2 на летище София.

България Ер” е националният въздушен превозвач на Република България. Основна цел на авиокомпанията е да предлага на своите клиенти услуги по въздушен превоз с най-високо качество, комбинирани с традиционното българско гостоприемство на борда на самолетите.

Самолетни билети от България ер и други

Авиокомпанията извършва редовни полети от СофияВарна и Бургас до 28 основни града в Европа и Близкия Изток, а също така чартърни и бизнес полети по заявка до над 100 дестинации. Заедно със своите партньори, „България Ер” предлага на клиентите си възможност за пътуване до над 400 града в Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

Самолетни билети от България ер
Самолетни билети от България ер

 

Bulgaria Air – Плащане с карти или по банков път. Резервирай полета си сега!

„България Ер” е авиокомпания, известна със своите традиции. Към това днес се добавя непрестанният стремеж към предлагане на още по-качествени услуги, предоставяни чрез нови, сигурни и комфортни самолети. Търсене на самолетни билети на Bulgaria Air, актуални цени и промоции, самолетни билети изгодни полети, Информация за Bulgaria air, Разрешен багаж, чек ин за полети на България ер. и, Още..>>

Полети с Bulgaria Air | Актуални Изгодни Оферти – Промоции на самолетни билети – Авиокомпания България Ер

Как да летим по-евтино с България еър

Най-сигурният начин да спестим пари от самолетен билет, е да го закупим по-отрано. Колкото по-близка е датата на полета, толкова по-малък ще е изборът и по-висока цената. Освен това, много авиокомпании са разработили система на стимулиране на често летящите пътници: за всеки полет се начисляват мили, за които впоследствие може да се закупи самолетен билет от България еър, да се подобри класата на летене или да се получи намаление от цената на авиобилета.

Евтини самолетни билети обикновено се предлагат:

  • В началото или в края на сезона (май или септември);
  • Във вторник, сряда или четвъртък;
  • За полети, които излитат рано сутринта или късно вечерта;
  • По време на акция или специални предложения;
  • За чартърни полети или за полети на низктарифните компании;
  • за полети с прекачване, особено ако се обслужват от една авиокомпания или от алианц на компании;
  • За вътрешни полети;
  • За двупосочни полети, а не само в една посока.

Закупуване на самолетни билети онлайн

Търсачка за евтини самолетни билети
Полети от България ер

Полети на България Ер

Bulgaria Air е водещият авиопревозвач на България и предлага набор от вътрешни и международни полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Ето малко повече информация за полетите на България Ер:

Дестинации: България Ер изпълнява полети до над 20 дестинации, включително градове като Амстердам, Берлин, Брюксел, Лондон, Мадрид, Москва, Париж, Рим и Виена. Освен това авиокомпанията предлага вътрешни полети в България до градове като Бургас, София и Варна.

Флот: България Ер разполага с модерен флот от самолети, включително Embraer E190, Airbus A319 и Airbus A320. Авиокомпанията се ангажира да поддържа високи стандарти за безопасност и комфорт за своите пътници и редовно актуализира своя флот, за да гарантира, че остава актуален и конкурентен.

Изживяване по време на полет: България Ер предлага комфортно изживяване по време на полет за своите пътници, с набор от удобства и услуги, предназначени да направят вашето пътуване възможно най-приятно. На борда ще се насладите на селекция от закуски и напитки, както и на достъп до системи за забавление по време на полет и Wi-Fi на избрани полети.

Багаж: България Ер има щедра политика за багаж, като позволява на пътниците да носят до 23 кг чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 10 кг на повечето полети. Пътниците, пътуващи в бизнес класа, могат да носят до 32 кг чекиран багаж.

Програма за лоялни клиенти България Ер

България Ер предлага програма за лоялни клиенти Fly More, която позволява на пътниците да печелят точки за всеки полет на авиокомпанията. Тези точки могат да бъдат осребрени за набор от предимства, включително безплатни полети, надграждане и отстъпки за бъдещи пътувания.

Онлайн чекиране България Ер

България Ер предлага онлайн чекиране за повечето полети, което позволява на пътниците да се чекират и да избират местата си от комфорта на собствения си дом или офис. Това може да ви спести време и проблеми на летището, особено ако пътувате само с ръчен багаж.

В случай, че желаете да направите Online check-in за полет от България ер, моля кликнете тук.

Като цяло България Ер е надеждна и удобна авиокомпания, която предлага набор от вътрешни и международни полети до дестинации по целия свят. Независимо дали пътувате по работа или за почивка, България Ер е чудесен избор за следващото ви пътуване.

Разписание на летище София България

България Ер изпълнява полети до различни вътрешни и международни дестинации от летище София, което е основното летище, обслужващо столицата на България. Ето преглед на разписанието на България Ер за полети, излитащи от летище София:

Вътрешни полети: България Ер предлага няколко ежедневни полета от София до други градове в България, включително Бургас и Варна на брега на Черно море. Тези полети обикновено се извършват с Embraer E190 или Airbus A319 и отнемат около 1 час.

Международни полети: България Ер изпълнява полети от летище София до над 20 международни дестинации, включително Амстердам, Барселона, Берлин, Брюксел, Лондон, Мадрид, Москва, Париж, Рим и Виена. Тези полети обикновено се извършват с Airbus A319 или A320 и отнемат между 2 и 4 часа в зависимост от дестинацията.

Разписание: Разписанието на България Ер за полети от летище София подлежи на промяна в зависимост от сезона и търсенето. Въпреки това обикновено има няколко полета на ден до повечето дестинации, с излитане сутрин, следобед и вечер.

Чекиране: Съветваме пътниците да пристигнат на летище София поне 2 часа преди планирания час на излитане, за да имат достатъчно време за чекиране и процедури за сигурност. Онлайн регистрацията е достъпна за повечето полети, а пътниците могат да се регистрират и на летището, като използват павилионите за самообслужване или на гишетата за регистрация.

Свързващи полети: България Ер също предлага свързващи полети от София до други дестинации в рамките на своята мрежа, което позволява на пътниците лесно да достигнат до множество дестинации с една резервация. Свързващите полети обикновено включват кратък престой в София и на пътниците се препоръчва да проверят уебсайта на България Ер за повече информация относно опциите за свързващ полет.

Като цяло България Ер предлага удобна и надеждна услуга от летище София до редица вътрешни и международни дестинации. Пътниците могат да се насладят на комфортно и безпроблемно пътуване с България Ер, независимо дали пътуват по работа или за почивка.

Разписание на летище Бургас България

България Ер извършва полети от летище Бургас, което се намира на брега на Черно море и обслужва южния регион на България. Ето преглед на разписанието на България Ер за полети, излитащи от летище Бургас:

Вътрешни полети: България Ер предлага няколко полета седмично от Бургас до София, която е столицата на България. Тези полети обикновено се извършват с Embraer E190 или Airbus A319 и отнемат около 1 час.

Международни полети: България Ер изпълнява и сезонни полети от летище Бургас до редица международни дестинации в Европа, включително Амстердам, Брюксел, Мадрид и Москва. Тези полети обикновено се извършват с Airbus A319 или A320 и отнемат между 2 и 4 часа в зависимост от дестинацията.

Разписание: Разписанието на България Ер за полети от летище Бургас подлежи на промяна в зависимост от сезона и търсенето. Въпреки това обикновено има няколко полета на седмица до София, а сезонните полети до други дестинации обикновено се извършват веднъж или два пъти седмично.

Чекиране: Съветваме пътниците да пристигнат на летище Бургас поне 2 часа преди планирания час на излитане, за да имат достатъчно време за чекиране и процедури за сигурност. Онлайн регистрацията е достъпна за повечето полети, а пътниците могат да се регистрират и на летището, като използват павилионите за самообслужване или на гишетата за регистрация.

Свързващи полети: България Ер също така предлага свързващи полети от Бургас до други дестинации в своята мрежа, което позволява на пътниците лесно да достигнат до множество дестинации с една резервация. Свързващите полети обикновено включват кратък престой в София и на пътниците се препоръчва да проверят уебсайта на България Ер за повече информация относно опциите за свързващ полет.

Като цяло България Ер предлага удобна и надеждна услуга от летище Бургас до редица вътрешни и международни дестинации. Пътниците могат да се насладят на комфортно и безпроблемно пътуване с България Ер, независимо дали пътуват по работа или за почивка.

Разписание на летище Варна България

България Ер извършва полети от летище Варна, което се намира на брега на Черно море и обслужва североизточния регион на България. Ето преглед на разписанието на България Ер за полети, излитащи от летище Варна:

Вътрешни полети от варна: България Ер предлага няколко полета седмично от Варна до София, която е столицата на България. Тези полети обикновено се извършват с Embraer E190 или Airbus A319 и отнемат около 1 час.

Международни полети от варна: България Ер изпълнява и сезонни полети от летище Варна до редица международни дестинации в Европа, включително Амстердам, Берлин, Брюксел, Мадрид и Москва. Тези полети обикновено се извършват с Airbus A319 или A320 и отнемат между 2 и 4 часа в зависимост от дестинацията.

Разписание Варна: Разписанието на България Ер за полети от летище Варна подлежи на промяна в зависимост от сезона и търсенето. Въпреки това обикновено има няколко полета на седмица до София, а сезонните полети до други дестинации обикновено се извършват веднъж или два пъти седмично.

Чекиране летище варна: Съветваме пътниците да пристигнат на летище Варна поне 2 часа преди планирания час на излитане, за да имат достатъчно време за чекиране и процедури за сигурност. Онлайн регистрацията е достъпна за повечето полети, а пътниците могат да се регистрират и на летището, като използват павилионите за самообслужване или на гишетата за регистрация.

Свързващи полети летище варна: България Ер предлага и свързващи полети от Варна до други дестинации в своята мрежа, което позволява на пътниците лесно да достигат до множество дестинации с една резервация. Свързващите полети обикновено включват кратък престой в София и на пътниците се препоръчва да проверят уебсайта на България Ер за повече информация относно опциите за свързващ полет.

Като цяло България Ер предлага удобна и надеждна услуга от летище Варна до редица вътрешни и международни дестинации. Пътниците могат да се насладят на комфортно и безпроблемно пътуване с България Ер, независимо дали пътуват по работа или за почивка.

Разписание на летище Пловдив България

България Ер извършва полети от летище Пловдив, което се намира в Южна България и обслужва Пловдивска област. Ето преглед на разписанието на България Ер за полети, излитащи от летище Пловдив:

Вътрешни полети: България Ер предлага няколко полета седмично от Пловдив до София, която е столицата на България. Тези полети обикновено се извършват с Embraer E190 или Airbus A319 и отнемат около 1 час.

Международни полети: В момента България Ер не извършва международни полети от летище Пловдив.

Разписание: Разписанието на България Ер за полети от летище Пловдив подлежи на промяна в зависимост от сезона и търсенето. Въпреки това обикновено има няколко полета на седмица до София.

Чекиране: Съветваме пътниците да пристигнат на летище Пловдив най-малко 2 часа преди планирания час на излитане, за да имат достатъчно време за чекиране и процедури за сигурност. Онлайн регистрацията е достъпна за повечето полети, а пътниците могат да се регистрират и на летището, като използват павилионите за самообслужване или на гишетата за регистрация.

Свързващи полети: България Ер също предлага свързващи полети от София до други дестинации в рамките на своята мрежа, което позволява на пътниците лесно да достигнат до множество дестинации с една резервация. Пътниците, пътуващи от Пловдив, могат да вземат автобус или влак до София и от там да се качат на други полети на България Ер.

Като цяло, въпреки че България Ер не извършва международни полети от летище Пловдив, тя предлага удобна и надеждна услуга от Пловдив до София. Пътниците могат да се насладят на комфортно и безпроблемно пътуване с България Ер, независимо дали пътуват по работа или за почивка.

Подобни дестинации

Резервация по телефона