Меню Затваряне

Схема на местата в самолет Airbus A320 на авиокомпания Уиз Еър

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, която извършва полети в Европа и Близкия изток. Ако планирате да пътувате със самолет Airbus A320 на Wizz Air, може би се чудите за таблицата с местата и различните видове налични места. В тази статия ще ви предоставим общ преглед на схемата за сядане в самолет Airbus A320 на Wizz Air.

Схема на местата в самолет Airbus A320
Схема на местата в самолет Airbus A320

Схема на местата в самолет Airbus A320 на авиокомпания Уиз Еър

Самолетът Airbus A320 на Wizz Air е самолет с една пътека, който може да побере до 186 пътници. Схемата за сядане е разделена на три секции: предна секция, средна секция и задна секция. Всяка секция има различни видове седалки, а разположението на седалките е малко по-различно във всяка секция.

Предната част на самолета се състои от редове от 1 до 5. Тези седалки са известни като „приоритетни места“ и се предлагат с допълнителни предимства като допълнително пространство за краката и приоритетно качване. Седалките в тази секция са подредени в конфигурация 2-2, което означава, че има две седалки от двете страни на пътеката.

Средната част на самолета се състои от редове от 6 до 16. Тези седалки са известни като „Стандартни седалки“ и се предлагат със стандартно количество място за краката. Местата в тази секция са подредени в конфигурация 3-3, което означава, че има три места от двете страни на пътеката.

Задната част на самолета се състои от редове от 17 до 32. Тези седалки са известни още като „Стандартни седалки“ и се предлагат със стандартно пространство за краката. Местата в тази секция са подредени в конфигурация 3-3, което означава, че има три места от двете страни на пътеката.

Заслужава да се отбележи, че Wizz Air начислява допълнителна такса за избор на място предварително. Ако не искате да плащате за място, ще ви бъде определено такова при настаняване. Имайте предвид обаче, че това може да доведе до раздяла с вашите спътници.

По отношение на размера на седалката, ширината на седалките на самолет Airbus A320 на Wizz Air е 17,2 инча, което е стандартно за теснофюзелажен самолет. Стъпката (разстоянието между облегалката на вашата седалка и облегалката на седалката пред вас) е между 28 и 32 инча, в зависимост от секцията, в която седите.

Ако имате нужда от повече пространство, можете да изберете приоритетно място в предната част на самолета или да закупите място с допълнително пространство за краката. Имайте предвид, че тези места се заплащат допълнително.

В заключение, схемата за сядане в самолет Airbus A320 на Wizz Air е разделена на три секции: предната секция с приоритетни места, средната секция със стандартни седалки и задната секция със стандартни седалки. Седалките са подредени в конфигурация 2-2 или 3-3 в зависимост от секцията. Не забравяйте, че Wizz Air начислява допълнителна такса за избор на място предварително, така че бъдете готови да платите допълнително, ако искате да изберете вашето място. Ако имате нужда от повече пространство, обмислете избора на седалка с приоритет или седалка с допълнително пространство за краката.

PRIORITY BOARDING

be the first onboard

+1 SMALL BAG

(UNDER THE SEAT)

40 x 30 x 18 cm

e.g.: camera, laptop bag

 

BAG GUARANTEED IN CABIN

55 X 40 X 23CM
CHANGED SIZE

MAX 10 KG

 

Резервация по телефона