Меню Затваряне

Туристическа агенция

Туристическа агенция : Туризъм и самолетни билети в България Туристическата политика е система от принципи, методи, решения, въздействия и мероприятия, осъществявани от упълномощени субекти във връзка със съзнателното и целенасочено управление и регулиране на туризма и условията за неговото развитие.

Туристическа агенция

Туристически агенции в България:

AerotourMM – AerotourMM е водеща туристическа агенция в България, която предлага широка гама от услуги, включително персонализирани турове, групови турове и организиране на транспорт. Екипът на агенцията от опитни професионалисти в областта на туризма може да ви помогне да планирате перфектното пътуване до България, независимо дали искате да разгледате историческите градове на страната, да релаксирате на плажовете или да се разхождате в планинските райони.

Не пропускайте: Продажба и резервации на самолетни билети за Русия, Китай, Виетнам и цяла Азия от Аеротур ММ – най-отвърдената туристическа агенция в България с традиции от над 15 години в продажбата на самолетни билети.

Туристическа агенция Бохемия Травел – Туристическа агенция Бохемия Тур е добре утвърдена туристическа агенция и тур оператор в България, специализирана в пакетни почивки до популярни дестинации в страната, включително Слънчев бряг, Златни пясъци и Несебър. Агенцията предлага набор от места за настаняване, от бюджетни опции до луксозни курорти, и може също така да организира полети, коли под наем и други туристически услуги.

Travel Mania Plus – Travel Mania Plus е туристическа агенция с пълен набор от услуги, която предлага набор от услуги на пътниците, включително персонализирани обиколки, пакетни почивки и организиране на транспорт. Екипът на агенцията от опитни професионалисти в областта на туризма може да ви помогне да планирате пътуването си до България до последния детайл, гарантирайки, че ще имате една незабравима ваканция без стрес.

Jamadvice Travel – Jamadvice Travel е туристическа агенция, специализирана в индивидуални корпоративни туристически услуги от и до България. Екипът от туристически експерти на агенцията може да ви помогне да създадете уникален и персонализиран маршрут въз основа на вашите интереси и предпочитания, независимо дали искате да разгледате културното наследство на страната, да се насладите на нейната природна красота или да опитате вкусната й кухня.

Airtickets – Airtickets е водеща туристическа агенция в България, която предлага набор от услуги, включително персонализирани турове, пакетни почивки и организиране на транспорт. Екипът от туристически професионалисти на агенцията може да ви помогне да планирате едно незабравимо пътуване до България, независимо дали пътувате сами или с група.

Работата с туристическа агенция може да бъде чудесен начин да се уверите, че вашето пътуване до България е успешно. Избирайки една от най-добрите туристически агенции в страната, можете да сте сигурни, че ще имате достъп до най-добрите места за настаняване, транспорт и туристически услуги и че пътуването ви ще бъде незабравимо.

Основните фактори, които определят процеса на формиране на тази система могат да се обособят в няколко основни групи:

природни условия и фактори – климат, релеф, географско положение, води, флора, фауна

транспортни фактори, социални фактори – условия на живот, свободно време, урбанизация, развитие на културата, икономически фактори, цени на самолетни билети, правни фактори

Целта на туристическата политика се характеризира в трайното гарантиране на възможности за активно физическо и психическо възстановяване на хората ; общуването на все по-широки слоеве от населението с незасегната от човека природна среда и създаване на условия и форми на туризъм, които не противоречат на коренните интереси на местното население. Целите на туристическата политика се групират на: цели на международната туристическа политика, цели на държавната туристическа политика, регионални цели на туристическата политика и фирмени цели на туристическата политика.

Носителите на туристическа политика са онези административни, професионални или обществени органи и организации, които планират и осъществяват регулиращите въздействия върху едни или други страни от развитието на туризма на международно, национално, регионално или местно равнище. Носителите на международната туристическа политика най-общо могат да бъдат определени като обединени на доброволна международно-правна договорна основа субекти, които осъществяват дейността си за постигане на ясно определени цели в защита на глобални или групови интереси, свързани с развитието на туризма в и извън определени национални граници.

Носителите на националната туристическа политика са органи на държавната власт и други правноорганизирани субекти, които разполагат с правомощия да управляват и регулират развитието на туризма в териториалните граници на определена страна.

За да направите резервация лесно с няколко клика, моля, използвайте следния линк:

Подобни дестинации

Резервация по телефона