Меню Затваряне

Ryanair полети самолетни билети

Ryanair полети самолетни билети : Ryanair е водеща авиокомпания в Европа

Ryanair полети самолетни билети

Ирландско уиски, ирландска бира, ирландско кафе, ирландски танци… какво още? Има и още – красива природа, исторически забележителности, самобитен градски колорит, който придават на Дъблин ярките разноцветни врати, превърнали се в още един символ на града!
Самолетни билети, багаж, оферти, чек-ин, полети

Ryanair полети самолетни билети
Ryanair полети самолетни билети

Ако планирате пътуване от София, България, и търсите полети на достъпни цени, Ryanair е отличен вариант, който да обмислите. Ryanair е най-голямата авиокомпания в Европа по редовни пътници, обслужваща над 40 държави с над 1800 полета дневно.

Полетите на Ryanair от София се извършват от Терминал 2 на Летище София, като авиокомпанията предлага няколко директни линии до различни европейски дестинации. В тази публикация ще разгледаме по-отблизо полетите на Ryanair от София и какво можете да очаквате, когато летите с авиокомпанията.

Дестинации

В момента Ryanair предлага директни полети от София до няколко популярни дестинации, включително Берлин, Дъблин, Милано и Рим. Авиокомпанията предлага и полети до по-малко известни градове като Пиза, Брюксел и Валенсия. Разширената мрежа на Ryanair означава, че пътниците могат лесно да се свързват с други дестинации чрез централните летища на авиокомпанията, като Дъблин, Лондон Станстед и Мадрид.

Полетен опит

Ryanair е авиокомпания без излишни средства, което означава, че пътниците плащат само за самия полет и трябва да платят допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж, избор на място и приоритетно качване на борда. Авиокомпанията има строга политика за багаж, като позволява само една малка чанта на борда и таксува за регистриран багаж. Пътниците могат да изберат да закупят допълнителни услуги, за да направят полета си по-удобен, като места с допълнително пространство за краката и храна и напитки на борда.

Флотът на Ryanair се състои от модерни самолети Boeing 737-800, които са добре поддържани и оборудвани с удобни седалки. Полетите на авиокомпанията обикновено са навреме, а персоналът е професионален и любезен.

Резервация и настаняване

Резервирането на полети на Ryanair от София е лесно и може да се направи през уебсайта на авиокомпанията или мобилното приложение. Пътниците могат да изберат да закупят допълнителни услуги по време на резервацията или по-късно през уебсайта на авиокомпанията. Ryanair предлага и мобилна бордна карта, която може да бъде изтеглена на смартфона на пътника, за да направи регистрацията по-удобна.

Чекирането за полети на Ryanair от София е възможно онлайн или на летището. На пътниците се препоръчва да пристигнат на летището най-малко два часа преди планирания час на излитане на полета им, за да имат достатъчно време за регистрация и преминаване през охраната.

В заключение, ако търсите достъпни полети от София, Ryanair е отличен вариант, който да разгледате. Със своята обширна мрежа от дестинации и модерен флот от самолети, Ryanair предлага надеждно и комфортно летене за пътници с бюджет.

Евтини самолетни билети до Дъблин – столицата на Изумрудения остров!
Наричат Ирландия изумрудения остров, заради неземната й природна красота. Страната е покрита със зеленина, а под влиянието на Гълфстрийм климатът позволява през цялата година там да виреят страшно многовечно зелени и екзотични растителни видове – лаври, евкалипти, лимони, палми, пинии и редица други вечнозелени храсти и дървета. Ирландия е като страна, излязла от приказките!

Резервирайте евтини полети до Европа на уебсайт на Ryanair и други авиокомпании
Ryanair е водеща авиокомпания в Европа, С повече от 1800 полета на ден от 86 бази, свързващи над 200 дестинации в 33 страни на флотилия от над 360 БОИНГ 737 самолета, с 305 Боинг 737 ново поръчани, които ще дадат възможност на Ryanair да намалят цените на билетите и увеличат трафика.

Ryanair полети самолетни билети

Ето една кратка история на първата и най-голяма европейска LOW-COST авиокомпания:

През 1985г. Ryanair е създаден от семейство Райън с основен капитал от само 1 лира, и персонал от 25 човека. Стартират първият си маршрут през юли 1985г. с ежедневни полети на 15-местен Bandeirante самолет, работещи ежедневно от Уотърфорд в югоизточната част на Ирландия до Лондон- Гетуик.

През 1995 Ryanair изпреварва Aer Lingus и British Airways и става най-голямата пътническа авиокомпания по маршрута Дъблин-Лондон (най-големият международен планов маршрут в Европа). Ryanair също се превръща в най-голямата ирландска авиокомпания на всеки маршрут, където оперира от/до Дъблин.

През септември Ryanair става първият low-cost авиопревочвач за експлоатация на вътрешният маршрут във Великобритания с ниска тарифа полети от Лондон Станстед до Глазгоу Престуик.

През 2005 стартират 5 нови бази, на летище Liverpool John Lennon, Шанън в западната част на Ирландия, Пиза, Nottingham East Midlands и Корк, даващи общо 15 бази в цяла Европа. Сменят остарелите 737-200 самолета с чисто нов Боинг 737-800s. Сега имат най-младата флота в света със средна възраст на самолетите от само две години.

През 2015 трафикът на компанията е нараснал с 18%, докато средно цената на билетът падна до € 46 и все още без никакви допълнителни такси за гориво. Стартират 7 нови бази в Белфаст, Берлин, Корфу, Гьотеборг, Ibiza, Милано Малпенса и обяви пълна годишна нетна печалба на € 1.24bn, което представлява увеличение от 43% спрямо предходната година и става първата авиокомпания, която извършва 100 милиона международни пътници в един година.

Политика на авиокомпанията е да оперира изключително с Боинг 737-800 и е част от стратегията им за най-евтините полети от всичките им маршрути, а в действителност, използването на 737-800 не е само добре за цените на билетите, но също така и за безопасността.

Евтини самолетни билети Ryanair

Ryanair работи с флотилия от 350 въздухоплавателни средства, с поръчки за 115 нови Boeing 737 самолета и 100 нови Boeing 737 MAX 200s, и опции за 100 повече-MAX 200s, която ще даде възможност на Ryanair да увеличи своята флота до 546 през 2024, по-нататъшно понижаване на своите тарифи и увеличаващият се трафик от 117 млн ​​клиенти тази година до 180 милиона през 2024 г. Средната възраст на флота Ryanair е приблизително 5,5 години и се очаква да стане по-млад с най-новите самолети.

ЕВТИНИ ПОЛЕТИ ДО ДЪБЛИН НА RYANAIR

Търсене на самолетни билети до Ирландия- Дублин
Ирландската столица Дъблин привлича туристите със специфичната автентична градска атмосфера, където няма съвременни стъклени сгради и обликът на града създават типичните за Ирландия постройки и многото паркове.

Особено популярни в града са Тринити колидж и Дъблинския университет, които са най-старите учебни заведения в Ирландия. Любителите на изкуството могат да посетят Националния музей на Ирландия, Националната галерия на Ирландия, Националния театър на Ирландия и Държавния концерт хол.

Ryanair Полети

От София евтини полети до Дъблин предлага Ryanair. Самолетите на авиокомпанията летят до ирландската столица три пъти в седмицата: вторник, четвъртък и събота. Изберете си ден за пътуване и потърсете в търсачката на сайта ни евтини полети до Дъблин на Ryanair. Ще имате възможност да избирате между полета за деня до няколко алтернативни изгодни предложения.

Ryanair полети самолетни билети jpg – Ryanair полети самолетни билети

Евтини самолетни билети до Венеция

Венеция е разположена на 118 острова във Венецианската лагуна в Адриатическо море и само 1/3 от града е разположен на континента. Намира се в североизточна Италия и в миналото градът е голям посредник в търговията между Западна Европа и Изтока. Днес Венеция и лагуната са включени в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО, защото градът е уникален с архитектурата на сградите и с основите на града, тъй като Венеция е построена върху дървени подпори. В града има много забележителности, провеждат се събития, които привличат туристи от цял свят.

От София директни полети до Венеция извършва всеки понеделник и петък нискотарифната авиокомпания Ryanair. Други директни полети до Венеция от България няма. В търсачката на сайта ни ще намерите евтини директни полети от София до Венеция, както и полети с прикачване.

Евтини самолетни билети до Стокхолм

Столицата на Швеция е основана още през 13 век. Богатото историческо и културно наследство е запазено много добре в града, като наред с това градът е една от най-модерните европейски столици. stockholm collage В Стокхолм има над 50 библиотеки, над 60 музея, над 70 театъра, над 80 кина. Всичко това, както и Кралския дворец, замъците, църквите, та дори и магазините на известни шведски марки привличат туристи от целия свят, въпреки високия стандарт и цени в шведската столица. Stockholm collage От София самолетни билети до Стокхолм предлага нискотарифната авиокомпания Ryanair. Самолетите на Рyanair летят до столицата на Швеция два пъти в седмицата: в сряда и в неделя. Потърсете в реално време изгодни предложения на самолетни билети до Стокхолм на нашия сайт чрез нашата онлайн търсачка и не пропускайте възможността да посетите шведската столица и да разгледате забележителностите от древното селище на викингите до Музея на съвременното изкуство в Стокхолм.

Евтини полети от София до Атина с Райанеър от Септември!

Възползвайте се от евтините директни полети на нискотарифната авиокомпания Райанеър от София до Атина на цени от 10 евро!

Посетете културната столица на Европа- Атина. Само на час с директен полет от София с нискотарифната авиокомпания Райанеър.

Отвисоко Атина изглежда като „бетонена градска джунгла“, но потопите ли се веднъж в централните малки уличи, ще усетите романтиката и древната история на града. Насладете се на оживените пешеходни улици с многобройните кафенета, които му придават автентичен градски вид. Събраните на едно място исторически център, основните забележителности и заведенията, правят Атина отличен избор за разходка само на час със самолет от София.

ЕВТИНИ ПОЛЕТИ С RYANAIR ОТ СОФИЯ ДО ЛИВЪРПУЛ

Градът наистина е доста колоритен и в него всеки може да намери нещо за себе си.

В Ливърпул живее духът на великите Бийтълс. В легендарния Клуб Каверн (Cavern Club), започва тяхната история и продължава с всичките си подробности в музея наБийтълс – The Beatles Story. Целият град е пропит с музиката на групата. Снимането в музея е строго забранено, но пък докосването до духа на групата и на онези времена ще остави неизличим белег в паметта ви. Особено завладяваща е стаята на Джон Ленън, в която има пяно, върху него снимка на легендата, а до него куха китара.

Сред архитектурното богатство на Ливърпул се отличават двете катедрали – неоготическата Англиканска Катедрала St. James и модерната – Метрополитън. И двете катедрали ще ви очароват с неповторима атмосфера.

Самолетни билети до ливъпул

Англиканска Катедрала St. James е висока 110 метра. Това е най-голямата катедрала във Великобритания и в нея се намира вероятно най-големият работещ орган в света. А от върха на кулата на катедрала St. James ще се насладите на една от най-впечатляващите гледки към Ливърпул.

Градът е в списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство най-вече заради доковете си. Най-големият от тях – Албърт Док – е една от основните забележителности на Ливърпул.

Любителите на изкуството могат да се насладят на първокласни колекции в Националния музей на Ливърпул, галерията Уокър (Walker), Ливърпулския клон на галерията Тейт.

Националният музей на Ливърпул е отворен всеки ден и в него може да научите много за историята на града. Ако сте фен на английския футбол, интерес за вас в музея ще представлява уникалната колекция от фланелки, трофеи, медали, топки, награди на футболната легенда на Англия Стивън Джерард.

Използвайте евтините полети на Райънеър от София до Ливърпул, за да се потопите в атмосферата на песните на Бийтълс, футболните величия и емблематичните за тях места!

Как да стигнете до Ливърпул от летището?
Летище Ливърпул – Джон Ленън – е на 11 км от града. До него може да стигнете с автобус, влак или такси.

RYANAIR ПОЛЕТИ ОТ СОФИЯ

Нискотарифната авиокомпания Райънеър предлага най-ниските цени за полети на пазара! Лоукост превозвачът може да се похвали със своята сигурност, гладко протичащи полетни операции и многообразие на предлаганите дестинации. Изберете евтините полети на Райънеър от София!

Директни полети на Ryanair от и до София
София – Лондон €18

София – Брюксел €18

София – Милано €19

София – Рим €19

София – Атина €19

Евтини полети София – Мадрид €20

София – Берлин €20

София – Глазгоу €20

София – Стокхолм €20

София – Ливърпул €20

София – Кьолн €20

София – Айндховен €20

София – Копенхаген €21

София – Барселона €24

София – Дъблин €24

София – Ларнака €26

София – Париж €26

София – Валета €33

София – Аликанте €36

София – Тел Авив €36

София – Франкфурт €49

София – Дубай €51

София – Малмьо €131

ЛЕТЕТЕ ДО МАДРИД ЕВТИНО С РАЙАНЕЪР
Летете евтино до столицата на Испания, Мадрид с директните полети от София.

Райанеър започва да изпълнява директни полети от София до Мадрид от 7ми септември. Полетите ще са четири пъти седмично в дните понеделник, сряда, петък и неделя.

✈ Евтини самолетни билети до Мадрид от София >>>

Летете до Мадрид евтино с Райанеър от Сепрември

Какво да видите и посетите в Мадрид? Ако Лондон можем да наречем „космополитен“, Виена- „имперски“, а Рим- „Вечен“, то с Мадрид нещата стоят малко по- сложно. Трудно е да опишем с една дума тази колоритна мозайка от старинни калдъръмени улички и величествени дворци, построени с богатствата, донесени от Новия свят, от широки и пъстри като калейдоскоп булеварди с влудяващ трафик и паркове с площта на малък град, в които времето сякаш е спряло, от шикозни търговски улици с лъскави модни бутици и любимия на всички местни джебчии битпазар с 500- годишна традиция, от отрупани с шедьоври музеи и галерии, смълчани пред гения на безброй майстори до шумни арени, наречени пласа де торос, на които се разиграват кървави кориди.

Мадрид има повече барове, отколкото в други европейски столици като Брюксел, Амстердам или Виена. Градът е рай за кулинарите, които могат да избират между рецепти, които не са променяни от векове и най- новите течения от модерната кухня с озадачаващи непосветения имена като фюжън или молекулярна гастрономия. Казано накратко, каквото и да потърсите го има в Мадрид. Сега още по достъпно благодарение на евтините самолетни билети от Райанеър

EВТИНИ ПОЛЕТИ ДО ВАЛЕНСИЯ КАСТЕЙОН С РАЙАНЕЪР
Летете евтино и удобно с директните полети на нискобюджетната авиокомпания Райанеър до средиземноморския испански град Валенсия. Полетите започват от 9ти септември като ще се изпълняват два пъти седмично в петък и понеделник.

Със своите малко над 800 000 жители Валенсия е третият по големина (след Мадрид и Барселона) испански град. Повечето туристи минават през Валенсия на път към курортите на Коста де Азахар на север и Коста Бланка на юг като в най- добрия случай се записват на някоя еднодневна екскурзия до Валенсия. И едва тогава разбират, че май са пропуснали нещо много интересно. Това, което са пропуснали е един град с над 2000 години история (тук легендарният кастилски пълководец Ел Сид разбива маврите) , уникална архитектура- не само готическа, но и ултрамодерна, страхотни музеи, автентична кухня ( Валенсия е родното място на паелята), бурен нощен живот и уникални фестивали- местният Лас Файяс, който продължава пет дни и е №1 в цяла Испания.

Всичко това можете да видите и да изживеете с директните полети на нискотарифната авиокомпания Райанеър на най- ниски цени.

RYANAIR ПОЛЕТИ ОТ VARNA
Ryanair полети от Varna
Ryanair полети от Varna

Директни полети на Ryanair до Varna
Варна – Милано €26
Варна – Ларнака €26
Варна – Айндховен €26
Варна – Лондон €31

Нискотарифната авиокомпания Райънеър е на българския пазар от 2010г., когато започва директни полети от летище Varna до Лондон- Станстед. По късно авиокомпанията стартира и полети от Varna до Франкфурт като в момента полетите се провеждат сезонно. Райънеър предлага най- ниски цени за полети. Лоукост превозвачът е гарант за сигурност и точност. Изберете евтини полети на Райънеър от Varna!

ЕВТИНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ДО ХАМБУРГ 3 ПЪТИ СЕДМИЧНО
Евтини самолетни билети от Райънеър (Ryanair) до Хамбург – вратата към света!
Хамбург е вторият по големина град в Германия и едно от най-големите европейски пристанища. Разположен е в северна Германия – там, където река Елба се влива в Северно море

Хамбург е наричан „врата към света“, заради голямото значение на пристанището за търговията на цяла Германия. Със своя блясък и морско очарование градът оставя незабравими спомени и ярки впечатления на гостите си, дошли заради бизнес или туризъм.

Характерно за Хамбург е, че е осеян с много мостове – най-много в Европа. Градът е пресечен от много реки и канали и има над 2500 моста – повече отколкото Венеция и Амстердам.

Едно от най-посещаваните от туристи места в Хамбург е езерото Алстер, по което може да направите чудна разходка с лодка по езерото и да разгледате града.

Други интересни места в Хамбург са: рибния пазар, пристанището, ботаническата градина, планетариума, улицата на „червените фенери“. Градът предоставя огромни възможности за развлечения, шопинг и културен живот с множеството си музеи, театри и галерии.

Освен всичко това, Хамбург е идеален за екскурзия и почивка, тъй като е най-зеленият град в Германия.

Възползвайте се от евтините самолетни билети до Хамбург на авиокомпания Райънеър и посетете зеленото сърце на Германия!

Как да стигнете до Хамбург от летището?

В Хамбург има две летища – летище „Фулсбютел“ и летище „Любек“ – предимно ползвано от нискотарифните авиокомпании. Летище Любек се намира на 54 км от Хамбург. Оттам тръгват автобуси към Централната гара в Хамбург, съобразени с пристигащите и заминаващите самолети. Може да се ползва и влак – първо до Любек, с прекачване и до Хамбург.

Търсачка за самолетни билети

Търсачка за евтини самолетни билети
Самолетни билети до България

самолетни билети софия рим ryanair | ryanair полети до софия | евтини самолетни билети s rayner | отменени полети на ryanair от софия | самолетни билети софия атина ryanair | райнер полети италия |

Резервация по телефона