Меню Затваряне

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА ПОЛИТИКА ЗА КАБИНЕН БАГАЖ

БЕЗ ТАКСИ ЗА РЪЧЕН БАГАЖ ОТ 29 ОКТОМВРИ 

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, днес съобщи, че няма да начислява допълнителни такси за пренос на голям ръчен багаж в кабината на самолета за всички полети на Wizz Air от 29 октомври 2017.

  • Пътниците ще имат право да носят на борда един ръчен багаж с размери 55x40x23см. Тази чанта се включва в цената на билета.
  • Това представлява 50% увеличение на размера в сравнение с предишната големина  разрешен безплатен багаж
  • Клиентите пътуващи на 29ти октомври 2017 и след тази дата, които вече имат закупен ръчен багаж директно през каналите на Wizz Air ще получат 120% от платената сума, като кредит по техния WIZZ профил

Wizz air евтини самолетни билети

Проучване за удовлетвореността на клиентите, показва, че повече от 80% от пътниците на Wizz Air оценяват WIZZ високо по отношение на приятелското и професионално обслужването на борда. Wizz Air постоянно се вслушва в обратната връзка на клиентите и вярва, че новата политика за ръчния багаж ще подобри още повече WIZZ пътуването.

Днес авиокомпанията обяви също нова опция към услугата WIZZ Priority. От днес за всички полети WIZZ Priority включва:

  • Качване с предимство на борда
  • Пътниците могат да носят в кабината една допълнителна малка чанта (с максимални размери 40x30x18cm)
  • От 29 октомври, гарантираме, че ръчният багаж ще бъде разположен в кабината (също за пътниците при покупка на WIZZ Go, WIZZ Plus и WIZZ Privilege Pass)

При представянето днес на финансовите резултати за първото тримесечие, Йозеф Варади, изпълнителен директор на Wizz Air каза: “Днешните новини подчертават ангажимента на Wizz Air постоянно да предоставя отлично преживяване на клиентите с всяка стъпка по време на пътуването. Wizz Air се гордеем с нашите лесни софтуерни решения, модерни технологии и ефективност на нашия флот, както и с изключително обслужване на борда и с професионализма на нашия екип. Ние работим усилено, за да сме сигурни, че WIZZ преживяването е лесно и безпроблемно, колкото може да бъде, и това че няма да има повече такси за ръчен багаж за всички полети на Wizz Air  от 29 октомври ще подчертае нашия ангажимент да следваме тази мисия.”

Визер самолетни билети


* wizzair website, WIZZ app или call center
**Kantar-Hoffman проучване, проведено за Wizz Air април 2016-юли 2017

1. Малък салонен багаж:
Ако салонният Ви багаж е с размери 42x32x25 см до 10 кг. или по-малък, можете да го вземете на борда безплатно. Малка раница (с прибл. вместимост 30 L) или чанта за лаптоп, която се събира под седалката пред вас, обикновено отговаря на това изискване.

2. Голям салонен багаж:
Ако салонният ви багаж е по-голям от размерите на малкия салонен багаж, ще трябва да платите такса, за да качите чантата си на борда. Вашият голям салонен багаж трябва да се събира лесно в багажните отделения над седалките и затова не бива да е по-голям от 56x45x25cm и да е с тегло до 15 кг.

Не забравяйте, че размерът на багажа ви ще бъде проверен на летището. Закупете онлайн предварително и спестете 50% или повече!

Също така всеки пътник може да носи изброените по-долу вещи безплатно:
– горна дреха или одеяло
– мобилен телефон
– четиво за полета
– чифт патерици за пътници с ограничена подвижност
– за деца под 2 години: храна, сгъваема детска количка или портативно бебешко кошче

Срещу заплащане: До 6 бройки регистриран багаж (куфар), като всяка от тях не надвишава 32 кг.
Максималните размери на един регистриран багаж (куфар) са: ширина: 1,499 м  / височина: 1,194 м / дължина: 1,715 м

Търсачка за самолетни билети | Евтини самолетни билети wizz air | Wizz air коронавирус | Евтини самолетни билети wizzair | Wizzair | Wizzair bg телефон за връзка | Wizz air разписание

Подобни дестинации

Резервация по телефона