Меню Затваряне

Wizz Air промоции

Пътнически пакети на Уиз Еър (Wizz Air)

В стремежа си да има гъвкава политика и максимално да се доближи до нуждите и изискванията на клиентите си,  Уиз Еър (Wizz Air) предлага пътнически пакети, които всеки пътник или всяко семейство може да избере според предпочитанията си.

Пакет Basic Fare е предпочитан от онези, които избират само услугите, които считат за важни и летят с малко багаж. Този пакет включва ръчен багаж и чекиране онлайн в период, в зависимост от избраното място в самолета.

Пакет Wizz Go/Wizz Family промоции-изгодни оферти

Пакет Wizz Go/Wizz Family Go включва най-предпочитаните услуги от пътниците, с което отговаря на нуждите на клиентите на Уиз Еър (WizzAir). Този пакет включва: избор на място (с изключение на местата с допълнително място за краката), 20 кг. чекиран багаж, гарантирано ръчен багаж в салона, качване на борда с предимство, чекиране онлайн до 30 дни преди полета и един малък ръчен багаж, който да заеме мястото си под седалката.

20 % намаление за всички полети!

Още по-големи отстъпки Уиз Еър (Wizz Air) има за пътуващите с деца или бебета, като пакетът Wizz Family Go се появява автоматично, когато е отбелязан за пътник дете или бебе по време на резервацията.

Пакет Wizz Plus/Wizz Family Plus включва много допълнителни услуги към пакета Wizz Go, на по-ниска цена и е за пътници, които искат да се наслаждават на комфорта и удобствата на пълните услуги на Уиз Еър (Wizz Air). Избралите този пакет пътници могат да избират всяко едно място в самолета, могат да променят датата на полета си при необходимост без допълнителна такса. Освен това тези пътници ще бъдат извикани първи да се качат на борда, а чекираният багаж да е до максимално позволените 32 кг. Също така пътниците, предпочели този пакет, могат да избират между чекиране онлайн до 30 дни преди полета или чекиране на летището.

Най евтини самолетни билети WIZZ AIR промоции за полети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив

Подобно на Wizz Family Go, пакетът Wizz Family Plus се появява автоматично, когато е маркирано дете или бебе за пътник по време на резервация и позволява на семейството да се възползва от още по-големи отстъпки Уиз Еър (Wizz Air).


Евтини WIZZAIR полети

Именно заради успешното постигане на заложените цели Визейр (Wizz Air) е обявена от престижното списание Air Transport World за Авиолиния с най-добро съотношение между цена и качество за 2016 година. И накрая да споменем само част от нововъведенията, които направи компанията през 2015 година – определяне на места в самолета, качването на борда с предимство (тази услуга ви дава право освен да се качите с предимство на борда, да носите допълнителен ръчен багаж като чанта за лаптоп или дамска чанта).

Другото нововъведение – е разширената система на ценообразуване. Направете си едно кратко маркетингово проучване и ще се убедите, че  евтините самолетни билети на Визейр (Wizz Air), които ви предлагаме, са на действително ниски цени!

Wizz Air е създадена през 2003 г., когато шестима души с широк опит и успешна история в областта на авиоиндустрията са се обединили с József Váradi, главен изпълнителен директор. Само за три месеца Wizz Air е регистрирана компания и готова за полет.

Първият полет е излетял на 19 май 2004 от Катовице. Днес Wizz Air предлага над 500 маршрута от 27 бази в региона: Гданск, Люблин, Познан, Катовице, Варшава и Вроцлав в Полша; Будапеща и Дебрецен в Унгария; София и Варна в България; Кишинев в Молдова; Букурещ, Клуж-Напока, Търгу Муреш, Яш, Сибиу, Крайова и Тимишоара в Румъния; Киев в Украйна; Прага в Чехия; Белград в Сърбия; Вилнюс в Литва; Скопие в Македония; Рига в Латвия; Тузла в Босна и Херцеговина; Кутаиси в Грузия и Кошице в Словакия.

След десетилетие на стабилен растеж се превръща  в най-голямата нискотарифна авиокомпания на Централна и Източна Европа. Wizz Air приключи успешно първичното публично предлагане на 25-ти февруари 2015 г., и е приета в Лондонската фондова борса. В момента компанията фигурира на Лондонската борса.

На своята 11-годишнина през май 2015 г. WIZZ обяви пълно брандово обновление  и нови самолети за да отговори на увеличаващите се изисквания на пътниците, заемайки място сред най-големите европейски авиокомпании. WIZZ става по-жизнен, свеж, с по-изтънчен външен вид и усещане. Някои от инициативите, въведени във връзка с обновлението на търговската марка са разпределение на местата, приоритетно качване на борда, подобрена система за билетите, както и много други.

За повече информация за Wizzair Полети - или Официален уебсайт на Wizz Air :  wizzair.com