Меню Затваряне

Wizzair полети

Wizzair полети: Полети на Wizzair от София, Бургас, Варна и Пловдив

Wizzair е популярна нискотарифна авиокомпания, която изпълнява полети от няколко летища в България, включително София, Бургас, Варна и Пловдив. Ето разбивка на маршрутите, предлагани от Wizzair от тези летища:

София: Wizzair извършва полети от София до различни дестинации в цяла Европа, включително Барселона, Берлин, Будапеща, Лондон, Милано, Виена и др.

Бургас: Wizzair предлага сезонни полети от Бургас до няколко дестинации в Европа, включително Дортмунд, Айндховен и Виена.

Варна: Wizzair извършва полети от Варна до няколко дестинации в цяла Европа, включително Берлин, Будапеща, Кьолн, Дортмунд, Франкфурт, Милано и др.

Пловдив: Wizzair предлага сезонни полети от Пловдив до няколко дестинации в Европа, включително Дортмунд, Меминген и Милано.

За да намерите най-добрите оферти за полети на Wizzair от тези летища, най-добре е да потърсите в официалния уебсайт на авиокомпанията или в сайтове за резервации на трети страни. Имайте предвид, че нискотарифните авиокомпании като Wizzair често начисляват допълнителни такси за добавки като разрешен багаж, избор на място и храна по време на полет, така че не забравяйте да вземете предвид тези разходи, когато сравнявате тарифите. С малко проучване и гъвкавост можете да намерите достъпни полети на Wizzair от София, Бургас, Варна или Пловдив и да изследвате всичко, което Европа може да предложи!

evtini samoletni bileti poleti jpg - Wizzair полети
Wizzair полети

Пакет Basic Fare е предпочитан от онези, които избират само услугите, които считат за важни и летят с малко багаж. Този пакет включва ръчен багаж и чекиране онлайн в период, в зависимост от избраното място в самолета.

Промоции-изгодни оферти

Най-предпочитаните услуги от пътниците, с което отговаря на нуждите на клиентите на Myfly. Този пакет включва: избор на място (с изключение на местата с допълнително място за краката), 20 кг. чекиран багаж, гарантирано ръчен багаж в салона, качване на борда с предимство, чекиране онлайн до 30 дни преди полета и един малък ръчен багаж, който да заеме мястото си под седалката.

Wizzair полети / до 20 % намаление за полети!

Още по-големи отстъпки има за пътуващите с деца или бебета, като пакетът Wizz Family Go се появява автоматично, когато е отбелязан за пътник дете или бебе по време на резервацията.

Пакет Wizz Plus/Wizz Family Plus включва много допълнителни услуги към пакета Wizz Go, на по-ниска цена и е за пътници, които искат да се наслаждават на комфорта и удобствата на пълните услуги на Уиз Еър (Wizz Air). Избралите този пакет пътници могат да избират всяко едно място в самолета, могат да променят датата на полета си при необходимост без допълнителна такса. Освен това тези пътници ще бъдат извикани първи да се качат на борда, а чекираният багаж да е до максимално позволените 32 кг. Също така пътниците, предпочели този пакет, могат да избират между чекиране онлайн до 30 дни преди полета или чекиране на летището. още  информация: wizzair.com

Най евтини самолетни билети, промоции за полети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив

Подобно на Wizz Family Go, пакетът Wizz Family Plus се появява автоматично, когато е маркирано дете или бебе за пътник по време на резервация и позволява на семейството да се възползва от още по-големи отстъпки Уиз Еър (Wizz Air).


Самолетни билети

Плащане с карти или по банков път. Резервирай полета си сега!

Визейр (Wizz Air) е относително „млада“ авиокомпания. Първият й полет е през 2004 г. и за дванадесет години успява да се наложи не само като сериозен конкурент на нискотарифните компании, но и да изпревари всички тях за територията на Централна и Източна Европа. Визейр (Wizz Air) предлага на своите клиенти най-добрите ценови предложения за повече от 350 авиолинии.

Евтини самолетни билети на Визейр (Wizz Air) можете да намерите при нас в Myfly. Възползвайте се от нашите предложения за евтини самолетни билети на Визейр (Wizz Air) до всички страни в Европа (без Турция). Преди да ни потърсите, определете багажа, с който ще пътувате. От това зависи дали ще се оскъпи цената на билета ви.

Трябва да признаем, че за да ви предлагаме евтини самолетни билети на Визейр (Wizz Air), заслугата за това е преди всичко на самата авиокомпания. Както самата тя декларира, цели да направи въздушния транспорт ценово достъпен за средния европеец, както и да предостави нови опции за пътуване на всички пътници в Европейския съюз.

Wizzair полети

Именно заради успешното постигане на заложените цели Визейр (Wizz Air) е обявена от престижното списание Air Transport World за Авиолиния с най-добро съотношение между цена и качество за 2016 година. И накрая да споменем само част от нововъведенията, които направи компанията през 2015 година – определяне на места в самолета, качването на борда с предимство (тази услуга ви дава право освен да се качите с предимство на борда, да носите допълнителен ръчен багаж като чанта за лаптоп или дамска чанта).

Другото нововъведение – е разширената система на ценообразуване. Направете си едно кратко маркетингово проучване и ще се убедите, че  евтините самолетни билети на Визейр (Wizz Air), които ви предлагаме, са на действително ниски цени!

Wizz Air е създадена през 2003 г., когато шестима души с широк опит и успешна история в областта на авиоиндустрията са се обединили с József Váradi, главен изпълнителен директор. Само за три месеца Wizz Air е регистрирана компания и готова за полет.

Първият полет е излетял на 19 май 2004 от Катовице. Днес Wizz Air предлага над 500 маршрута от 27 бази в региона: Гданск, Люблин, Познан, Катовице, Варшава и Вроцлав в Полша; Будапеща и Дебрецен в Унгария; София и Варна в България; Кишинев в Молдова; Букурещ, Клуж-Напока, Търгу Муреш, Яш, Сибиу, Крайова и Тимишоара в Румъния; Киев в Украйна; Прага в Чехия; Белград в Сърбия; Вилнюс в Литва; Скопие в Македония; Рига в Латвия; Тузла в Босна и Херцеговина; Кутаиси в Грузия и Кошице в Словакия.

След десетилетие на стабилен растеж се превръща  в най-голямата нискотарифна авиокомпания на Централна и Източна Европа. Wizz Air приключи успешно първичното публично предлагане на 25-ти февруари 2015 г., и е приета в Лондонската фондова борса. В момента компанията фигурира на Лондонската борса.

На своята 11-годишнина през май 2015 г. WIZZ обяви пълно брандово обновление  и нови самолети за да отговори на увеличаващите се изисквания на пътниците, заемайки място сред най-големите европейски авиокомпании. WIZZ става по-жизнен, свеж, с по-изтънчен външен вид и усещане. Някои от инициативите, въведени във връзка с обновлението на търговската марка са разпределение на местата, приоритетно качване на борда, подобрена система за билетите, както и много други.

За повече информация за Wizzair полети – или Официален уебсайт на Wizz Air :  wizzair.com

Резервирайте евтини полети до Европа , Най-ниските цени, промоции на нискотарифни самолетни билети. Оферти и промоции за полети от и до София, Варна, Бургас и Пловдив

 

За авиокомпанията Wizz Air
Планът за основаването на въздушните линии Wizz Air възниква през юни 2003 година, когато шестима души притежаващи богат опит в авиобранша и многобройни успехи на професионалното поприще се срещат под ръководството на Йожеф Варади, изпълняващ длъжността на Генерален Директор на Дружеството. Само след 3 месеца (през септември 2003 година) авиокомпанията Wizz Air (пълното наименование е: Wizz Air Hungary Legikozlekedesi Kft.) е вече регистрирана.
Първия полет номер 101 се състоя на 19 май 2004 година по маршрута Катовице – Лондон (на летище Лутън). Приземяването настъпва по разписание, тоест в 7.35. На борда на самолета се намира Йожеф Варади, основател и Председател на Управителния Съвет на Wizz Air. Понастоящем компанията ползва девет бази разположени на територията на Европа. През август 2008 година е открита нова база в Украйна, благодарение на което линията Wizz Air стана първата нискоразходна авиокомпания действаща на територията на Украйна.

Знаете ли, че?
В продължение на първите три месеца и половина компанията е превозила повече от 250 000 пътници
Първата година от своята дейност компанията Wizz Air е приключила с резултат 1 400 000 превозени пътници
Прерз 2007 година на полетите от Полша компанията Wizz Air е превозила повече от 2 800 000 пътници
Понастоящем в компанията работят повече от 800 души
През 2007 година Йожеф Варади получава наградата „Brave Innowator” призната от фирмата Ernst & Young за извършване на прелом в авиобранша в Унгария, за бизнес – модел и за ръководене на компанията Wizz Air.
Авиофлотата на Flota Wizz Air
19 Еърбъса A320-200
Поръчани от Wizz Air:
80 Еърбъса A320-200
Авиофлотата на компанията Wizz Air се състои от самолети със среден период на експлоатация по-малко от 3 години
Всички самолети са снабдени с двигатели от типа International Aero Engine V-2500
На борда на всеки самолет се намират 180 кожени кресла
17 самолета летят с цветовете на компанията Wizz Air Hungary, а двата останали самолета с цветовете на Wizz Air Bulgaria
Самолетите са сервизирани от специалистите на Lufthansa Technik и SAS Technical Services.

Технически данни на самолетите Airbus A320-200
Размери
Размах 34,09 m
Дължина 37,57 m
Височина 11,76 m

Двигатели 2 X International Aero Engines IAE V2500-A5
Собствено тегло 43 200 kg
Максимална стартова маса на самолета 71 500 kg
Екипаж 2/4
Максимален брой на пътниците 180
Максимална скорост 903 km/h (487 kt)
Скорост на прелитане 840 km/h (454 kt)
Максимална далечина на полета 3 600 km
Екипажът на Wizz Air
Екипажът на самолета на Wizz Air се състои от: 2 пилоти,
3 стюардеси (стюарди), старши(а) стюард(еса).
Облеклото на стюардесите се състои от розова блуза и черни панталони; стюардите са облечени в сини ризи и черни панталони

Съвети за полети на Wizzair

Ако планирате да летите с Wizzair, ето няколко съвета, за да направите изживяването си по-приятно:

Резервирайте рано: Подобно на много нискотарифни авиокомпании, цените на Wizzair са склонни да се покачват с наближаването на датата на заминаване. Ранната резервация може да ви спести пари.

Чекиране онлайн: Wizzair начислява допълнителни такси за чекиране на летището, така че е най-добре да се чекирате онлайн и да отпечатате бордната си карта, преди да пристигнете на летището.

Запознайте се с правилата за багаж: Wizzair позволява на пътниците да носят една ръчна чанта на борда безплатно, но таксува допълнително за регистриран багаж. Не забравяйте да проверите правилата и таксите за багаж на авиокомпанията, преди да стегнете багажа.

Помислете дали да не платите за допълнително място за краката: Wizzair таксува допълнително за места с допълнително място за краката, но може да си струва за по-дълги полети или за по-високи пътници.

Носете си собствена храна и напитки: Wizzair таксува храната и напитките на борда, така че е добра идея да носите свои собствени закуски и вода.

Бъдете готови за закъснения: Wizzair има репутация на закъснения, така че е добра идея да вземете книга или друга форма на забавление, в случай че в крайна сметка чакате по-дълго от очакваното.

Като следвате тези съвети, можете да имате по-удобен и без стрес полет с Wizzair.

търсачка за евтини самолетни билети jpg - Wizzair полети
Wizzair полети

wizzair полети до италия | визер евтини самолетни билети | wizz air полет софия лондон |
wizzair спира полети от софия | визер самолетни билети | евтини самолетни билети на wizz air | самолетни билети wizzair софия дъблин лети италия

Related Posts